Bouwbedrijf
Bouwbedrijf P G Pelser BV in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf P G Pelser BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf P G Pelser BV
Lobeliastraat 7
1338ZG Almere

tel: 036-5290413

Extra informatie

Op 29 augustus 1979 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met werkzaamheden in Amsterdam. Het merendeel van de werkzaamheden bestond toen uit winkelverbouwingen en restauraties.   
Nadat wij privé in 1985 verhuisden naar Muiden en er maar liefst drie keer was ingebroken in de werkplaats, was het tijd om te vertrekken en vond ik een werkplaats in Weesp aan de Rijnkade. 
 
In 1990 zijn wij verhuisd naar Almere en sinds 2000 ben ik in Almere gevestigd, omdat hier steeds meer opdrachten vandaan kwamen. In al deze jaren heb ik een grote tevreden klantenkring opgebouwd in regio Almere en het Gooi. Ik ben een gespecialiseerd timmerman die alle voorkomende werkzaamheden in -en om uw woning kan uitvoeren. Ik maak graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis de mogelijkheden door te nemen.