Bouwbedrijf
Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling BV in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Vaalmuiden 1
1046BV Amsterdam

tel: 020-4804000

Extra informatie

Kernactiviteiten   
Ballast Nedam werkt aan de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. De werkgebieden hebben een sterke samenhang en vormen samen onze leefomgeving. Ballast Nedam focust daarbinnen op integrale projecten en op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief.  
 
Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiële haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde. 
 
Ballast Nedam realiseert blijvende kwaliteit in combinatie met lagere levenscycluskosten voor haar klanten en de samenleving.  
 
Missie & visie 
 
Al onze oplossingen zijn gericht op samenwerken aan een betere leefomgeving. Dat is samen te vatten in twee woorden: blijvende kwaliteit.  
 
Visie 
 
Samen werken aan een betere leefomgeving, voor nu én voor later. Vanuit deze visie werkt Ballast Nedam. Dit betekent blijvende kwaliteit realiseren in de levenscyclus van ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken van de leefomgeving. Onze oplossingen zijn maatwerk: aansprekend, toekomstbestendig en samenhangend met het geheel. Ze leveren een positieve bijdrage aan het welzijn van mensen in hun leefomgeving. We brengen ze tot stand door samenwerking met onze klant en onze partners. We opereren altijd veilig en integer. 
 
Missie 
 
Ballast Nedam wil klanten toegevoegde waarde bieden bij alles wat we doen. Dit geven we vorm in praktische oplossingen, de inrichting van onze organisatie, onze kennis en ervaring en de innovatiekracht van onze medewerkers. Het resultaat: realiseren van blijvende kwaliteit. Hiermee werken we aan de continuïteit van Ballast Nedam en een goed dividend en waardeontwikkeling voor onze aandeelhouders. 
 
Strategische pijlers 
 
Onze visie en missie zijn een belofte. De belofte om toegevoegde waarde te leveren, niet alleen met onze producten, diensten en merken, maar ook in de manier waarop wij werken. We maken onze belofte waar door middel van de vijf pijlers onder onze strategie : 
 
We maken deze waar met behulp van vijf pijlers: 
 
  • Levenscyclus denken en doen 
  • Onze mensen, normen en waarden 
  • Ketensamenwerking 
  • Innovatie 
  • Midden in de samenleving