Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Smits Bouw Andel BV in
Andel
<<=Terug naar plaats Andel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Smits Bouw Andel BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Smits Bouw Andel BV
Mr. S.Naaijenstraat 12/A
4281NL Andel

tel: 0183-441855

Extra informatie

Smits Bouw Andel bv, opgericht in 1980 door 4 ondernemende timmermannen, houdt zich tegenwoordig voornamelijk bezig met projecten en opdrachten in het Land van Heusden en Altena. Jaarlijks neemt het bedrijf een aantal grote tot middelgrote projecten voor zijn rekening en daarnaast is het bedrijf voornamelijk actief in verbouwingen en andere kleine werkzaamheden.    
Sinds 1989 is het bedrijf gevestigd aan de Mr. S. Naaijenstraat in Andel, waar wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats en een kleine timmerwinkel.  
 
Waarom Smits Bouw Andel bv?  
 
Kwaliteit staat voorop bij Smits Bouw Andel. Omdat wij een kleinschalig bouwbedrijf zijn, is er meer ruimte voor persoonlijk en klantgericht advies. Na aanvraag van een offerte gaan wij graag met u om de tafel zitten om uw bouwkundige wensen te bespreken waarmee wij u kunnen voorzien van persoonlijk advies. Wij maken graag van tevoren duidelijke afspraken om misverstanden of verrassingen achteraf te voorkomen.  
 
Ons professionele personeel is veelzijdig opgeleid en hanteert ambachtelijke bouwmethodes, wat u verzekert van betrouwbaar vakwerk. Ons bedrijf biedt u een ongedwongen en goede werksfeer en tevens een goede service.