Bouwbedrijf
Bouwbedrijf MGB Bouw in
Anna paulowna
<<=Terug naar plaats Anna paulowna
Bouwbedrijf MGB Bouw
Grasweg 13
1761 LG Anna paulowna

tel: 0223 522782

Extra informatie

Bouwbedrijf MGB Bouw is al jaren actief in met name Noord Holland:   
Met name op het gebied van verbouwing, renoveren en uitbreiden van woningen hebben wij veel ervaring. 
 
Wij zijn een kleinschalig opererend bouwbedrijf dat zich met allround vakmanschap bezig houdt met diverse activiteiten in de bouwwereld. 
 
 
Verbouwen en renoveren 
 
Een van de kernactiviteiten is het verbouwen of renoveren en/of vergroten van uw woning 
 
Heeft u plannen om uw woning intern te verbouwen of te veranderen dan werken wij dit graag samen met u uit, hiervoor verzorgen wij graag een vrijblijvende offerte. 
 
Ook ondersteunen wij u met advies en verzorgen wij eventueel uw bouwaanvraag 
 
 
Kunststof kozijnen 
 
Kostbare en tijdrovende schilderbeurten behoren tot het verleden, wanneer u gebruik gaat maken van kunststof kozijnen. Af en toe eenvoudig schoonmaken en uw kunststof kozijnen blijven als nieuw. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte voor u uit. 
 
 
Onderhoud 
 
Als het tijd is voor groot of klein onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, belt u dan gerust even. Wij komen graag langs om met u het werk op te nemen en voor u uit te voeren 
 
 
Kosteloos een compleet ingericht appartement 
 
Verbouwen of renoveren van uw woonhuis, de renovatie van een badkamer, het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport - het grijpt altijd in in het levenspatroon van de mensen die tijdens de verbouwing blijven wonen. Deze overlast kunnen wij u besparen. 
Wij bieden u kosteloos (eventueel) een compleet ingericht appartement aan in de kop van Noord Holland, waar u tijdens uw verbouwing comfortabel kunt verblijven. Tevens kunnen wij (indien nodig) uw meubilair gratis opslaan.