Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Heenck Bouw en Onderhoud in
Barneveld
<<=Terug naar plaats Barneveld

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Heenck Bouw en Onderhoud
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Heenck Bouw en Onderhoud
Engelsestadweg 15
3772 TL Barneveld

tel: 06-19003600

Extra informatie

Bouwbedrijf Heenck Bouw en Onderhoud is een bedrijf met een heel eigen karakter, wat tot uiting komt in het eindresultaat: uw eigen stijl creatief verwerkt in een hoogwaardig produkt. Door deze karakteristieke eigenschap is ook onze klantenkring ontstaan en uitgebreid.    
Graag laten wij u op deze website een aantal projecten zien, die we in het verleden hebben gerealiseerd. Dit is echter een greep uit onze totale opdrachten. Om u het juiste beeld te geven van onze veelzijdigheid en betrouwbaarheid, hebben wij graag persoonlijk contact.  
 
Klantgerichtheid en een hoogwaardig eindresultaat zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. We bieden onze klanten graag een absolute meerwaarde. Dat merkt u aan ons persoonlijke advies. In elk project, hoe groot of klein het ook is, werken we aan een produkt voor de lange termijn.  
 
U kunt het echter ook zien. De opdrachten worden tot in de details afgewerkt; onze referenties bewijzen het. Wit u onze meerwaarde ervaren? Dan hopen wij u eerdaags te ontmoeten.  
 
Wij zijn een klein bouwbedrijf met veel mogelijkheden, doordat wij intensief samenwerken met gespecialiseerde onderaannemers. Wij houden ons bezig met de meest uiteenlopende projecten. Van eenvoudig onderhoudswerk tot de bouw van een complete woning. 
 
De persoonlijke wens van de opdrachtgever staat geheel centraal. Doordat wij doorgaans in eigen persoon op de werkvloer zijn, hebben wij met onze opdrachtgevers een directe en transparante communicatie, wat zeer gewaardeerd wordt. 
 
Doordat wij samenwerken met gespecialiseerde onderaannemers, kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Ieder zijn eigen capaciteiten en kwaliteiten, dat is het idee. Samen komen we tot mooie en betrouwbare resultaten.

Specialiteit
 • Bouwadvies  
 • Bouwtekening / constructietekening  
 • Dakbedekking  
 • Dakgoot  
 • Dakkapel  
 • Garage / carport  
 • Terras / balkon  
 • Terrasmuren  
 • Nieuwbouw  
 • Terrasoverkappingen  
 • Verbouwen