Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Ger Ottevangers in
Bedum
<<=Terug naar plaats Bedum

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Ger Ottevangers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf Ger Ottevangers
Ellerhuizen 35
9781 TS Bedum

tel: 050-3010900

Extra informatie

Wie zijn wij   
Bouwbedrijf Ger Ottevangers is al 25 jaar een allround aannemersbedrijf. In die tijd hebben wij ruimschoots ervaring opgedaan met alle soorten van renovatie, restauratie, verbouw, aanbouw, nieuwbouw en woninguitbreidingen. Kortom, alle interne en externe bouwwerkzaamheden behoren tot onze werkzaamheden. 
Het kleine, enthousiaste team staat garant voor een persoonlijke benadering van uw bouwwensen. Als u bijzondere wensen heeft, zoeken wij graag met u naar oplossingen. Als uw wens moeilijk realiseerbaar is of als het budget te krap blijkt te zijn, adviseren wij u graag over passende alternatieven. 
Ambachtelijk vakmanschap, gekoppeld aan moderne technieken en materialen en eigentijds procesmanagement maken het bedrijf tot een betrouwbare partner met gunstige prijs-prestatieverhouding. 
 
Kwaliteitsgarantie 
 
Bouwbedrijf Ger Ottevangers is aangesloten bij Bouwend Nederland*, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Daarnaast zijn wij in het bezit van het kwaliteitslabel BouwGarant**. 
 
Onze kenmerken 
 
  • Flexibele werkwijze 
  • Persoonlijke benadering 
  • Korte communicatielijnen 
  • Klein team van gemotiveerde medewerkers 
  • Grote betrokkenheid 
  • Vaste contactpersoon 
  • Uitstekende prijs-/prestatieverhouding