Bouwbedrijf
Bouwbedrijf G. Boumans in
Beneden leeuwen
<<=Terug naar plaats Beneden leeuwen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf G. Boumans
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf G. Boumans
Korte Brouwersstraat 8
6658 AC Beneden leeuwen

tel: 0487-593007

Extra informatie

Ons belangrijkste doel: perfecte kwaliteit   
WERU is een begrip voor ramen en deuren met de hoogste kwaliteit. En dat vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole. Uit onafhankelijk TUV onderzoek is gebleken dat 98% van de Weru klanten tevreden is over de aankoop, montage en het functioneren van de Weru kunsstof kozijnen. 
Zo werkt bijvoorbeeld onze ontwikkelingsafdeling uitsluitend met de modernste technieken en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde toeleveranciers. Hierdoor ontstaan innovatieve, hoogwaardige producten, die als voorbeeld 
dienen voor de branche. De hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten, verlangt natuurlijk ook de beste materialen. In onze productie wordt ambachtelijk handwerk gecombineerd met computergestuurde precisie. 
 
Deze optimaal op elkaar afgestemde samenwerking garandeert u tevredenheid tot in de lengte der dagen en de zekerheid dat u met de keuze voor WERU een goede beslissing genomen hebt.perfecte_kwaliteit.gif 
 
WERU produceert elk raam en iedere deur naar uw individuele wens. Volgens de laatste techniek maar met de ambachtelijke "hand van de meester". en gecontroleerd door de gerenommeerde keuringsinstituten. 
 
 
Maatwerk is bij ons inclusief 
 
Maatwerk - dat klinkt vooral duur. Niet bij WERU. 
Uw persoonlijke raam-en deur wensen staan bij ons voorop. Hoe groot of hoe klein uw raamopening is, wij maken het passende raam ervoor. 
 
Of het nu om een complete nieuwbouw gaat, of een paar kozijnen gerenoveerd moeten worden - maatwerk krijgt u bij WERU altijd zonder meerprijs. Omdat geen huis nu eenmaal hetzelfde is nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Bekijken we in alle rust met u welke stijl of kleur het beste bij uw woning past. En meten we ter plekke de exacte maten op , om er absoluut zeker van de zijn dat straks bij de inbouw alles perfect past. 
 
Nog beter: U heeft dezelfde enorme keuze tevens bij de beglazingen, bij het hang- en sluitwerk, bij de raamgrepen en bij de talloze kleuren.