Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Bulthuis en Zn in
Buitenpost
<<=Terug naar plaats Buitenpost

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Bulthuis en Zn
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Bulthuis en Zn
Kuipersweg 40
9285SV Buitenpost

tel: 0511-541602

Extra informatie

Bouwbedrijf Bulthuis en Zn is een degelijk traditioneel bedrijf dat al enkele honderden jaren ervaring in de bouw heeft en is actief in de volgende sectoren van de bouw: woningbouw, onderhoud, verbouw, utiliteitsbouw en renovatie.   
Het bedrijf heeft door de jaren heen een uitstekende naam opgebouwd door de vele tevreden klanten die u voor mochten gaan. Bouwbedrijf Bulthuis is een bedrijf met acht vaste zeer vakbekwame en ervaren medewerkers. Zo zijn ze allemaal in het bezit van een VCA certificaat (VCA is Veiligheids Checklist Aannemers). Door de vele onderdelen van de bouw in eigen beheer te houden, is de communicatie met de klant vlot en duidelijk. Dit voorkomt eventuele misverstanden. Machinale timmerwerken zoals kozijnen, trappen, ramen en deuren worden in onze eigen moderne werkplaats, onder zeer strenge kwaliteitseisen, zelf gemaakt. 
 
De bouw van woningen is geheel volgens het traditionele concept dat door onze eigen metselploeg en timmervaklieden vakkundig aan uw eisen wordt gebouwd. De wonigen worden allemaal onder architektuur gebouwd en voldoen aan de laatste eisen van het bouwbesluit.  
De klant heeft van het begin tot het eind een grote inbreng, zodat al uw wensen verwezenlijkt worden tot een schitterend en kwalitatief hoogwaardig eindprodukt. 
 
Hopende u hiermee een kleine indruk te hebben gegeven, wensen wij u veel plezier bij het verder bekijken van onze site.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Ramen / deuren  
  • Timmerwerk  
  • Trap / balustrade  
  • Woningbouw  
  • Utiliteitsbouw