Bouwbedrijf
Fundament Bouwbedrijf CV in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VFundament Bouwbedrijf CV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Fundament Bouwbedrijf CV
Bilderdijkstraat 80
2513CR Den Haag

tel: 070-3624071

Extra informatie

Door de jarenlange en ruime ervaring op dit gebied weten we precies wat ons te doen staat. Dit geldt voor alle soorten heiwerk. Van klein tot groot van zwaar tot licht. Ook inpandig heiwerk, trillings- en geluidsarm is voor ons geen probleem.  Wij kijken dan welk materieel wij , het beste voor u kunnen toepassen. 
 
Zo vinden wij prijstechnisch de beste oplossing. Tijdens de uiteindelijke planning zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Tevens leveren wij alle soorten heipalen. 
Wij kunnen dus met deze heimachine overal komen. 
 
Alles wordt gemaakt volgens vooraf uitgewerkte tekening of plan. Fundamentbouw verzorgt desgewenst de gehele fundering. Dus van bekisting en bewapening tot het storten van de betonvloer. 
 
Wij hebben ruime ervaring in het storten van betonvloeren. Wij maken altijd gebruik van ISO gecertificeerde materialen. 
 
Kennis en deskundig advies, dat is onze kracht! 
 
Alles wordt gemaakt volgens vooraf uitgewerkte tekening of plan. Fundamentbouw verzorgt desgewenst de gehele fundering. Dus van bekisting en bewapening tot het storten van de betonvloer.

Specialiteit
  • Bruggen  
  • Fundering  
  • Garage  
  • Sondering  
  • Water