Bouwbedrijf
HWO Afbouw BV in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VHWO Afbouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
HWO Afbouw BV
Laan van Vredestein 162
2552DZ Den Haag

tel: 070-8200331

Extra informatie

Het is natuurlijk niet niks, als de grotere ketens de afbouw van hun winkels in onze handen leggen… We kunnen dan wel bogen op ons vakmanschap sinds 1932, maar uiteindelijk zijn we niet de allergrootste interieur- en projectafbouwer in de randstad.  Wel de meest gevraagde. Best trots dus. 
 
En al die expertise die we hebben, zetten we evenzo goed in voor elke andere retailer. Op ieder moment, in verschillende constructies. 
Zo kunnen we rechtstreeks aan de slag voor de eigenaar van een kledingzaak of de juwelier, die naast schappen, koven, wanden, plafonds en vloeren ook behoefte heeft aan loodgieters- en elektrawerk. Het alles-in-1-hand-verhaal dus. 
 
Voor projectmanagementbureaus, die daarvoor hun eigen partners hebben, werken wij graag in bouwteamverband. Dan zijn we altijd de afbouwpartner met dat ene, prettige aanspreekpunt. 
De afbouwpartner voor elke retailer. 
Alles in 1 hand, maar ook in bouwteamverband.