Bouwbedrijf
Revac Specialistische Technieken BV in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VRevac Specialistische Technieken BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Revac Specialistische Technieken BV
Jacob Gillesstraat 3
2582XW Den Haag

tel: 070-3229351

Extra informatie

Revac Specialistische Technieken BV   
Gespecialiseerd in funderingstechnieken en uiteenlopende (in shore) onderwater constructiewerken. Bij de funderingstechnieken gaat het ondermeer om het vervangen, optimaliseren of verlengen van bestaande funderingen, bijvoorbeeld ten behoeve van kelderbouw of wegens aantasting van de bestaande fundering. De onderwater-werkzaamheden zijn in het algemeen beton- en staalconstructies, bijvoorbeeld ter vervanging of reparatie van kademuren, aanleg en herstel van scheephellingen of onderwaterfunderingen.  
 
Particuliere en zakelijke markt 
 
Revac werkt als hoofdbouwbedrijf voor particuliere opdrachtgevers en overheden, maar ook als onderbouwbedrijf bij grote projecten. 
 
Creativiteit / vindingrijkheid / inventiviteit 
 
De beste oplossingen ontstaan vaak niet achter de tekentafel. Ze ontstaan door inzicht, creativiteit, en ervaring. Voorbeeld is de door Revac ontwikkelde en gepatenteerde Sobu-paal®. 
 
Professionaliteit en betrokkenheid 
 
Revac werkt met op projectbasis samengestelde teams van specialisten in velerlei disciplines. Bedrijven en individuele professionals (duikers, lassers e.d.). met een uitstekende reputatie op hun vakgebied. Maar ook mensen met betrokkenheid bij de projecten waaraan wordt gewerkt en bijvoorbeeld oog hebben voor de invloed van hun werkzaamheden op de omgeving van het project. 
 
Persoonlijke benadering 
 
Revac staat voor een persoonlijke benadering met gevoel voor de menselijke maat. Revac kent geen bureaucratische organisatie maar werkt op basis van korte en directe lijnen met de opdrachtgever.

Specialiteit
  • Funderingsherstel  
  • Kelder  
  • Metselwerk 
  • Vloer  
  • Fundering  
  • Sondering  
  • Vloeren  
  • Water