Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Dijkhuizen in
Doornspijk
<<=Terug naar plaats Doornspijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Dijkhuizen
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf Dijkhuizen
Bovenweg 69
8085SG Doornspijk

tel: 06-50671706

Extra informatie

Wij zijn er voor uw totale verbouwing, nieuwbouw, renovatie, dakwerk, regelen van vergunning, etc. Van het doorspreken van uw wensen tot en met de oplevering van het werk heeft u als klant een aanspreekpunt bij Bouwbedrijf Dijkhuizen. Om inzicht te geven van projecten zoals wij ze uitvoeren kunt u hier op deze site de werkzaamheden bekijken.   
U kunt voor iedere opdracht bij ons terecht en altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
Wij staan sinds 2004 klaar voor iedere klus op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met name zijn we gespecialiseerd in het uitbouwen van woningen, interne verbouwingen en isoleren van daken. Maar ook het bouwen van een nieuw huis behoren tot ons vakgebied. Ons bedrijf bestaat uit verschillende mensen met veelzijdigheid. Zo kunnen wij de bouw of verbouwing van begin tot eind op ons nemen. Wij hebben contact met o.a. tekenaars/constructeurs, metselaars, loodgieters, elektriciens, tegelzetters. Ons werkgebied bestrijkt naast Gelderland ook Flevoland. Met name in Dronten en Biddinghuizen zijn mooie projecten opgeleverd.