Bouwbedrijf
Hazenberg Timmerwerken in
Dronten
<<=Terug naar plaats Dronten

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VHazenberg Timmerwerken
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Hazenberg Timmerwerken
De Eem 9/11
8253PM Dronten

tel: 0321-313204

Extra informatie

Bent u van plan een bedrijfspand te bouwen of een renovatie aan uw bestaande pand of woning uit te voeren? Wij helpen u graag! Hazenberg Timmerwerken is in staat om uw project vanaf de tekentafel tot aan de oplevering te bouwen en te begeleiden. Bij onze diensten kunt u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.   
Wij voeren onze projecten uit in opdracht van bedrijven en particulieren. 
 
 
Over Hazenberg Timmerwerken 
 
Sinds april 2006 is aannemersbedrijf Hazenberg Timmerwerken gevestigd in Dronten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Het werkgebied bevindt zich met name in Dronten en omstreken. 
 
Door onze vakbekwame timmerlieden en een samenwerkingen met vaste onderaannemers, zij wij in staat naar de wensen van onze opdrachtgevers te bouwen. Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten. Vele jaren ervaring en een brede technische kennis geeft ons een voorsprong op andere aanbieders in de markt.  
 
De diensten van Hazenberg Timmerwerken 
 
  • nieuwbouw 
  • verbouw 
  • renovatie 
  • hoofdaannemer 
  • onderaannemer 
  • vergunningen aanvragen 
  • tekenen van bijvoorbeeld een aanbouw 
  • bouwaanvraag begeleiden