Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld in
Eefde
<<=Terug naar plaats Eefde

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld
Mettrayweg 30
7211 LE Eefde

tel: 0575 514065

Extra informatie

Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld in Eefde is van oudsher een compact en servicegericht familiebedrijf.   
U kunt bij Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld terecht voor vakwerk op praktisch elk gebied: van relatief eenvoudigeklussen tot en met uitgebreide en heel specialistische projecten, voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Het werkgebied is regionaal en omvat niet alleen Eefde, maar ook omliggende plaatsen zoals Apeldoorn, Deventer, Gorssel, Almen, Harfsen, Zutphen, Leesten, Warnsveld en Lochem. 
 
Daarnaast heeft Nijenhuis-Menkeld een speciale onderhoudsdienst voor de zakelijke dienstverlening met een 24-uursbereikbaarheid en een snelle service bij calamiteiten. 
 
Dat bouwen een kwestie is van vakmanschap, is bij de vakmensen van Bouwbedrijf Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld al jarenlang bekend. Sinds jaar en dag - al sinds 1864 - weten zij hoe iets van de grond af aan opgebouwd kan worden. Of het nu gaat om een erker die in stijl bijgebouwd moet worden, een dakraam of een compleet nieuwe woning: in alle gevallen staan vakmanschap en dus kwaliteit voorop. En ook het ondersteunende tekenwerk (zoals het maken van schetsen en het uitwerken van ontwerpen) wordt vakkundig en digitaal gedaan. 
 
Bij Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld werkt dan ook een team zeer betrokken, ervaren en goed gekwalificeerde medewerkers. Daarbij kan tevens een beroep worden gedaan op een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde onderaannemers en leveranciers. 
 
Historie 
 
De samenwerking tussen metselbedrijf Nijenhuis en timmerbedrijf Menkveld gaat ver terug. Ooit stonden de voorvaderen al zij aan zij te werken aan hetzelfde project en brachten zij zo gezamenlijk hun kennis en kunde in de praktijk. Dit groeide in de jaren zeventig uit tot een hechte samenwerking, waarna in 1994 besloten werd om daadwerkelijk samen onder één dak te gaan werken en een totaalpakket aan diensten te bieden. 
 
En met succes, want hierdoor werd niet alleen gezorgd voor de continuering van degelijk vakwerk, maar ook voor veel flexibiliteit en daarnaast een goed serviceapparaat. Dit betekent dan ook dat u bij Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld zowel als particulier - voor een mooie nieuwe badkamer - als zakelijk - voor een stijlvol nieuw bedrijfspand - terecht kunt. En, dat Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld u daarnaast graag vakkundig van dienst is met de juiste zorg vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering en vervolgens ook het onderhoud en behoud. 
 
'Anno nu' zijn de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering in handen van Dirk Nijenhuis en Gerrit Menkveld (jr). 
 
Werkwijze & Garanties 
 
Bij Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld wordt het als een grote verantwoordelijkheid gezien om alle 'bouwproducten' in de best denkbare staat op te leveren. 
 
Door op de hoogte te blijven via aanvullende cursussen en daarnaast nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet te volgen, is praktisch iedere nieuwe bouwtechniek toe te passen. Dit, terwijl ook alle bouwprocessen en aanvullende diensten zo up-to-date als mogelijk gehouden worden. Zo is Nijenhuis Menkveld sinds 2010 VCA gecertificeerd, worden bij alle bouwprojecten maatregelen conform de eisen van het politiekeurmerk genomen en is er voor de zakelijke markt een 24-uursbereikbaarheid voor calamiteiten.