Bouwbedrijf
Bouwbedrijf C&S in
Egmond-binnen
<<=Terug naar plaats Egmond-binnen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf C&S
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf C&S
Herenweg 104
1935 AH Egmond-binnen

tel: 072-5070067

Extra informatie

Bouwbedrijf C&S is een klein kwaliteitsgericht "full-service" bouwbedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit: verbouw, onderhoud en nieuwbouw van zowel woningen en bedrijfsruimten. Tevens kunnen wij voor een complete bouwaanvraag incl. technische CAD tekeningen verzorgen. Naast genoemde werkzaamheden werken wij ook samen met diverse architecten in de regio. Onze sterke punten zijn het meedenken met de opdrachtgever en de korte communicatielijnen tussen het bouwbedrijf en u als opdrachtgever.    
Of het nu gaat om het vervangen van een kozijn, het plaatsen van een dakkapel of een complete woning, we beginnen steevast met de inventarisatie van uw wensen. Op basis van onze ervaring kunnen wij samen met u als opdrachtgever een stappenplan opstellen. Met dit plan kunnen wij u desgewenst meer duidelijkheid geven over alle financiële en bouwtechnische aspecten van het bouwplan. Hebben wij hiermee uw vertrouwen gewekt en goedkeuring gekregen dan zorgen wij er voor dat uw bouwplan vlot en overeenkomstig gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.