Bouwbedrijf
H & R Gevelmontage Timmerwerken BV in
Eindhoven
<<=Terug naar plaats Eindhoven

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VH & R Gevelmontage Timmerwerken BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
H & R Gevelmontage Timmerwerken BV
Brahmslaan 19
5654NW Eindhoven

tel: 040-2523222

Extra informatie

H&R (Huib en Rob) is een jong en dynamisch gerenommeerd aannemersbedrijf met ruime ervaring op het gebied van gevelbekleding, aanbouw, nieuwbouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden en andere objecten.   
Na jarenlange ervaringen, enerzijds in de civiele, utiliteitsbouw bouw en anderzijds op elektra technisch gebied, zijn in 1992 de krachten gebundeld en is de onderneming H&R als klusbedrijf begonnen. 
Parallel aan de werkzaamheden is H&R zich blijven ontwikkelen middels scholing en nieuwe bewerking en verwerkingstechnieken. 
Daar de kwaliteit en kennis binnen H&R zodanig was uitgebreid is op 7 november 2001 het klusbedrijf omgezet in een aannemersbedrijf met de daarbij behorende papieren, vakkennis en ervaringen. H&R is gespecialiseerd in het leveren van diensten en adviezen die de verwachtingen van de klant overtreft. Vakmanschap, kennis van de materialen en oog voor detail worden tot tevredenheid van onze klanten op landelijke schaal toegepast.

Specialiteit
  • Bedrijfspanden  
  • Woningen