Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Hannink in
Enschede
<<=Terug naar plaats Enschede

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Hannink
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Hannink
Lenteweg 18
7532RB Enschede

tel: 053-4617878

Extra informatie

Bouwbedrijf Hannink is een gezond bedrijf met veel vaste relaties. We werken hoofdzakelijk binnen een straal van 50 km, met kernactiviteiten vooral binnen Enschede.   
Bouwbedrijf Hannink bestaat uit 15 man goed opgeleid vast (eigen) personeel. Het personeel bestaat uit onder andere timmerlieden, metselaars en tegelzetters. Ook beschikken we over een eigen werkplaats, waar we kozijnen en kleinschalig interieurwerk maken. 
 
Bij Bouwbedrijf Hannink hanteren we nog altijd "de klant is koning". Zo krijgt de klant altijd een open begroting met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. Hannink BV. is lid van het NVOB en is een gecertificeerd lid van Bouwgarant, BouwNed en KIWA. Deze certificaten kunt u op deze site vinden onder de knop certificaten.  
 
Historie van Bouwbedrijf Hannink 
 
Bouwbedrijf Hannink is al circa 100 jaar een vader op zoon bedrijf. Vanaf 1990 heeft Edwin Hannink het bedrijf overgenomen en is tot heden de eigenaar. Tot de jaren '90 stond de utiliteitsbouw voorop. Hierna volgt de periode dat onderhoud een grote plaats begint in te nemen.

Specialiteit
  • Onderhoud ,  
  • Utiliteitsbouw ,  
  • Nieuwbouw,  
  • Verbouw,  
  • Woningbouw ,  
  • Eigen werkplaats,  
  • Kozijnen