Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Stokkers B.V. in
Enschede
<<=Terug naar plaats Enschede

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Stokkers B.V.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Stokkers B.V.
Postbus 10011
7504 PA Enschede

tel: 053 4281389

Extra informatie

HIER de nieuwe complete regeling voor verlaagde BTW van 21% naar 6% voor de bouw bekend.   
Boekelo, 4 maart 2013  
 
De btw gaat van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die ingaat per 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Het verlaagde tarief wordt ook toegepast op de arbeidskosten van de in opdracht van de opdrachtgever op maat gemaakte goederen. Deze goederen kunnen in een werkplaats, maar ook op de locatie zelf vervaardigd worden. 
 
De regeling is wat ruimer ten opzichte van de regeling uit 2010/2011. Nieuw is dat ook architecten, wanneer zij een verbouwing van een woning begeleiden, onder het lagere belastingtarief vallen. Aanleg van tuinen valt ook onder de nieuwe regeling, evenals de verbouw van kade gebonden woonboten. 
 
Het moment waarop de dienst wordt afgerond, is bepalend voor toepassing van het verlaagde btw-tarief. Het werk dient afgerond te worden in de periode van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014. 
 
Het complete document met de voorwaarden: 
 
Voor een toelichting kunt u via deze link naar de website van de Belastingdienst. Hier kunt u het document nalezen - “Omzetbelasting. Verlaagd btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen.” 
 
Deze regeling is niet voor vakantiewoningen waarvan permanente bewoning niet is toegestaan. 
 
Voor uitleg wat onder het begrip woning valt volgens de belastingdienst, kunt u deze link gebruiken waar u het document “Omzetbelasting. Tabel I’ kunt vinden. U vindt een toelichting op pagina 68 van dit document.  
 
Heeft u verder vragen over deze regeling dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 
 
 
Profiel van een specialistische aannemer 
 
Bouwbedrijf Stokkers: Al ruim 90 jaar een naam in bouwen. Niet alleen als bouwbedrijf in Boekelo of Enschede, maar ook ver buiten de regio, maar met Twentse nuchterheid. Naast nieuwbouw en utiliteitsbouw , zijn we sterk in verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie . Bij uitstek de bouwactiviteiten waar ons vakmanschap, ervaring, kennis en kunde bijdragen aan een succesvol bouwproject. Wij zijn in staat deze deskundigheid als bouwbedrijf in uw bouwteam in te brengen waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen en de projectdoelstellingen te bewaken. Uitgangspunten op het gebied van budgettering en prijsvorming, maar ook op gebieden als “duurzaam bouwen” of respecteren van de leefomgeving zijn bij ons leidend. 
 
Korte lijnen en kwaliteit in bouwen. 
 
Als specialistische aannemer, bestaat ons vaste team uit een kleine 30 medewerkers, vakbekwaam in de diverse vakgebieden. Opgeleid voor de taak die hun te doen staat. Daarnaast werken wij met gerenommeerde en gespecialiseerde onderaannemers. 
Directeur eigenaar Arend Stokkers geeft direct leiding aan het bedrijf met een beleid gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, het leveren van goede marktconform producten en het blijvend tevreden stellen van onze klanten. Sinds 2001 is ons bedrijf VCA** gecertificeerd . Hiermee dwingen wij ons zelf de Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Welzijn van onze medewerkers en betrokken partijen in het bouwproces te bewaken. We staan voor ons werk en en kunnnen op basis van vakmanschap de meest lastige renovatie of restauratie aan monumentale gebouwen uitvoeren. De werkwijze van de organisatie is wars van bureaucratie. Afspraak is afspraak en we nemen elke partij in een bouwteam uiterst serieus. 
 
Eigen werkplaats met moderne faciliteiten 
 
Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats die voldoet aan alle veiligheidseisen. Timmerwerken, kozijnen en houtbewerkingen voeren we grotendeels in eigen regie uit. Een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen . 
 
Leerbedrijf 
 
Een modern kantoor met een bedrijfskantine ook geschikt is als leslokaal. Dit geeft ons de mogelijkheid zelf opleidingen te verzorgen. We zijn een erkend leerbedrijf en zijn in staat daarmee het noodzakelijke vakmanschap te waarborgen.