Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Jansen Gaanderen BV in
Gaanderen
<<=Terug naar plaats Gaanderen
Bouwbedrijf Jansen Gaanderen BV
Westerbroekstraat 12
7011 EX Gaanderen

tel: 0315 - 324413

Extra informatie

Bouwbedrijf Jansen Gaanderen BV is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, houtrotsanering, kozijnen, inbraakpreventie en onderhoud.    
Wij zetten de puntjes op de 'j'. 
 
Dat betekent dat we werken met vakmensen die uitstekende kwaliteit leveren. Het betekent ook dat we heldere afspraken maken. Dat we goed afstemmen met onze klanten en dat we dat blijven doen, gedurende de looptijd van de gehele opdracht. En het betekent dat we flexibel zijn en met u meedenken. Tegen een eerlijk tarief. 
 
Bel ons voor een afspraak, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. 
 
Bouwbedrijf Jansen Gaanderen BV 
 
Grootvader Anton Jansen begint in 1955 in het Gelderse buurtschap Warm een bouwonderneming om zijn buurtbewoners te ondersteunen bij hun werkzaamheden. In 1964 neemt zijn zoon Wim het bedrijf van hem over. Even werken ze vanuit Doetinchem, maar sinds 1966 is het bedrijf gevestigd aan de Westerbroekstraat 12 in Gaanderen. Kleinzoon Vincent neemt in 1997 na een aantal jaren samenwerking het bedrijf weer van zijn vader over. 
 
Bouwbedrijf Jansen Gaanderen BV heeft een kleine groep vakmensen in dienst. Met elkaar leggen we ons toe op nieuwbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Bij grote opdrachten werken we samen met andere bouwers. 
 
Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. 
 
Wij zijn maatwerkbouwers. Leveren geen massaproduct. Graag maken wij samen met u het nieuwbouwplan. Dat voeren we uit, steeds in nauw overleg. En als tijdens de bouw blijkt dat uw inzichten of wensen veranderen, dan praten we erover en passen we waar mogelijk de plannen aan. 
 
Als u dat wilt, kunnen wij ook de bouwvergunning voor u aanvragen en het tekenwerk verzorgen dat daar voor nodig is. Of we kunnen u in contact brengen met een architect die voor u een bouwplan op maat kan maken. 
 
 
Heeft u belangstelling voor onze diensten, dan maken we een afspraak. We komen bij u thuis en voeren een gesprek over uw wensen. Over uw budget. In alle rust. We nemen de maten op, bekijken het tekenmateriaal, wanneer dat er is, maken foto's en stellen heel veel vragen. 
 
Op basis van dat gesprek en alle informatie maken we een offerte. Een heel uitgebreide. Waar alles in staat dat we besproken en bekeken hebben. Met een uitgebreide technische beschrijving en een open begroting. 
 
Over die offerte gaan we praten. Misschien zijn er dingen die u liever zelf wilt doen. Kunnen er zaken komen te vervallen. Zijn er alternatieve oplossingen mogelijk. 
 
Uiteindelijk komt er dan een offerte te liggen die uw wensen nauwkeurig verwoordt en die deze vertaalt in oplossingen. Uiteraard met vermelding van de kosten die daarbij horen. 
 
Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaan we aan de slag. Volgens de afspraken die we gemaakt hebben. Meestal krijgen we in de loop van het bouwproces met voortschrijdend inzicht te maken. Wilt u zaken bij nader inzien toch anders aanpakken. Dat is geen probleem. De lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en meestal vrij direct. 
 
Bouwen gebeurt vaak in een bewoonde situatie. De werkzaamheden kunnen u dan behoorlijk tot last zijn. Dat beperken we graag tot een minimum. Door steeds weer duidelijk te communiceren. Over wat we van plan zijn te gaan doen. Vandaag, morgen, overmorgen. En of dat past binnen uw plannen en mogelijkheden. Om zo tot een goede afstemming te komen.