Bouwbedrijf
J van Daalen Bouwbedrijf BV in
Gorinchem
<<=Terug naar plaats Gorinchem
J van Daalen Bouwbedrijf BV
Papland 4
4206CL Gorinchem

tel: 0183-569800

Extra informatie

Bouw op ruim 100 jaar kennis en kunde   
Al meer dan 100 jaar is Aannemersbedrijf J. van Daalen dé partner voor woningbouw en utiliteitsbouw in Midden-Nederland. U kunt ons inzetten voor totaalprojecten, waarin wij alle werkzaamheden van idee tot oplevering geheel uitvoeren en begeleiden. We zijn daarnaast graag uw partner voor 
deelprojecten of bijvoorbeeld renovatie– en onderhoudswerkzaamheden. 
 
Waarvoor u ons ook inzet, voorop staat dat u kunt vertrouwen op een flexibele dienstverlening en de best denkbare service en kwaliteit. Daarvoor staan onze bijna 60 betrokken en deskundige vakspecialisten garant. We zijn bovendien volledig VCA en ISO 9001-2008 gecertificeerd – een extra bewijs dat u kunt vertrouwen op een gedegen en veilige werkwijze en topkwaliteit bouwprojecten. 
 
Maak kennis met J van Daalen Bouwbedrijf BV 
 
J van Daalen Bouwbedrijf BV is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in woningbouw, utiliteitsbouw en onderhouds-, renovatie- en restauratieprojecten. Dit doen wij zowel in eigen beheer als in opdracht van bijvoorbeeld woningcorporaties, particulieren en bedrijven. 
 
Met bijna 60 personeelsleden en kantoren in Gorinchem, Arkel en Waardhuizen zijn we vooral actief in de regio Midden-Nederland – grofweg van Rotterdam tot Tiel en van het Gooi tot West-Brabant. In al onze bouwprojecten staat één ding voorop: het leveren van service en kwaliteit. Logisch dus dat we veel eigen materieel hebben. Dat we werken met gedegen opgeleide professionals. Dat we niet alleen bouwen, maar ook actief meedenken. En dat we nog ´ouderwets´ aandacht hebben voor uw eisen en wensen. Een verschil dat u merkt in alles wat we doen.

Specialiteit
  • Woningbouw  
  • Utiliteitsbouw  
  • Projectontwikkeling