Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Tadema Groningen in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Tadema Groningen
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Tadema Groningen
Peizerweg 142
9704 AB Groningen

tel: 050-5276677

Extra informatie

Tadema   
Verstand van bouwen 
 
Tadema Bedrijven staat garant voor bijna vijftig jaar kennis en ervaring in bouwen. Ooit begonnen als lokale bouwbedrijf in Leeuwarden, heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een landelijk opererende, innovatieve projectontwikkelaar en bouwer. Het bedrijf heeft vestigingen in Leeuwarden en Groningen. Tadema Bedrijven bestaat uit verschillende werkmaatschappijen, elk met een eigen aandachtsgebied en specialisme. Samen goed voor het complete traject van plan- en projectontwikkeling tot en met bouw, verbouw, renovatie en onderhoud. 
 
Kennisleverancier 
 
Wij hebben de kennis en capaciteit om al in een vroeg stadium van uw project mee te denken (zoals de voorbereiding en engineering). Voor advies op het gebied van projectontwikkeling kunt u bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld het veranderen van bestemmingen van gebouwen, het projectmatig renoveren en upgraden van gebouwen (ook in bewoonde toestand) en voor tijdelijke huisvestingsmogelijkheden. 
 
Tadema kan u adviseren op allerlei vlakken, overleggen en tot overeenstemming komen met overheden, bouwfysisch onderzoek verrichten, een maatwerkplan maken en eventeel participeren in uw project. 
 
Duurzaam 
 
Tadema Bedrijven heeft duurzaam ondernemen en duurzaam bouwen opgenomen in haar concernfilosofie en –strategie.Waar mogelijk past Tadema duurzame materialen en technieken toe. We besteden veel tijd en aandacht aan duurzaam ontwerpen, bouwen en innoveren. We investeren in energiebesparing, recycling en het beperken en scheiden van afvalstromen. We zetten in op milieuvriendelijke en energiezuinige werkprocessen en productie- en transportmiddelen. We werken aan duurzame relaties en houden rekening met toekomstige generaties. 
 
Voor meer informatie hierover kunt u kijken in het linker menu bij Duurzaam ondernemen.

Specialismen 
  • Nieuwbouw 
  • Renovatie 
  • Tadema Houtbouw 
  • Tasta Bouwsysteem 
  • Tasta 2.0 Bouwsysteem 
  • Export Tasta Bouwsysteem 
  • Tijdelijke huisvesting