Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Bart Hulsbosch in
Haarlemmerliede
<<=Terug naar plaats Haarlemmerliede
Bouwbedrijf Bart Hulsbosch
Liedeweg 61
2065AL Haarlemmerliede

tel: 06-51237170

Extra informatie

Wij zijn een bedrijf dat sinds 2000 met vaste onderaannemers aan de weg timmert. Samen hebben we al diversen mooie projecten gerealiseerd. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, de wens van de klant komt bij ons op de eerste plaats.  Wij richten ons voornamelijk op bouwkundige werkzaamheden in de particuliere sector. Aan de hand van een persoonlijk gesprek proberen wij met u mee te denken en zo tot een passend advies en een eerlijke offerte te komen. 
 
Dus heeft u bouw of verbouwplannen bel gerust en maak een afspraak. 
 
Opbouw 
 
We maken diverse soorten opbouwen, welke we zo veel mogelijk in de werkplaats kant en klaar maken. Deze plaatsen we dan met een hijskraan, zodoende zijn we eerder wind en waterdicht. Meestal in een dag! Dit is prettig voor ons maar ook voor u. 
De indeling kan (als u dat wilt) vakkundig afgewerkt worden zodat u kan genieten van uw extra verdieping. 
 
Aanbouw 
 
Bij diverse aanbouwen wordt getracht om een zelfde uitstraling als de woning te krijgen d.m.v. steen keuze, kleur, bouwstijl, type kozijnen.Maar ook kunnen we een mooie lichtstraat plaatsen waardoor de hoeveelheid daglicht behouden blijft. Hierdoor ontstaat dan een mooi geheel. 
Ook de afwerking aan de binnenkant zoals elektrapunten, verwarming/koeling, stukadoorswerk, tegelwerk en schilderswerk nemen we graag voor u uit handen. 
 
Dakkapel 
 
Dakkapellen plaatsen is voor ons geen probleem. We maken de dakkapellen kant en klaar en plaatsen hem in een dag. U kunt de dakkapel krijgen zoals u wilt, bijvoorbeeld hout of kunststof, met of zonder overstek of de dakkapel moet op een andere reeds geplaatste dakkapel lijken.  
Ook is het natuurlijk goed te combineren als u uw zolder wilt renoveren. Dan kunnen we het combineren. 
 
Renovatie 
 
Ook is het renoveren van woningen aan ons besteed. Wij kunnen alles van uw pand (badkamer, keuken, dak, gevel e.d.) herstellenen waar nodig geheel of gedeeltelijk vernieuwen, zowel de binnen als de buitenkant. Waardoor de waarde en bruikbaarheid van uw woning stijgen. Ook monumentale panden zijn voor ons geen probleem. 
 
Diversen 
 
We zijn een allround bedrijf ook geluidsstudio’s, openhaarden , steigers en schoeiingen. 
Ook als u iets anders heeft kunt u ons bellen, want wij denken graag met u mee!

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Verwarming  
  • Zolder  
  • Dakkapellen  
  • Woningen