Bouwbedrijf
Bot Bouw Kleinbouw in
Heerhugowaard
<<=Terug naar plaats Heerhugowaard
Bot Bouw Kleinbouw
Jan Glijnisweg 66
1702PD Heerhugowaard

tel: 072-5763838

Extra informatie

Naast activiteiten in de grootbouw is BOT BOUW ook bijzonder actief in de kleinbouw en het particuliere werk. Daartoe staan haar twee kleinbouwvestigingen ter beschikking die de regionale markt bestrijken.   
BOT Kleinbouw is gespecialiseerd in verbouwingen, renovatie en onderhoud van gebouwen. Maar ook nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden en woningen worden gerealiseerd. Door de kleine organisatie en de logistiek goede spreiding in het werkgebied kan snel worden ingespeeld op vragen en wensen van de klant. Voor een optimale begeleiding en heldere communicatie heeft BOT Kleinbouw voor ieder project één aanspreekpunt, van offerteaanvraag tot en met de oplevering. 
 
Werkgebied 
 
Door vestigingen in zowel de regio Heerhugowaard als in Amsterdam behoren geheel Noord-Holland, het gebied tot de lijn Utrecht en Amersfoort alsmede Flevoland tot het werkgebied. 
 
Onderhoudsplan 
 
Goed onderhoud verbetert de conditie en verlengt de levensduur van elk pand. BOT Kleinbouw kan daarin deskundig adviseren en dat desgewenst vertalen in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Samen met een eveneens door BOT Kleinbouw uitgewerkte degelijke kostenopgave kan de beheerder van een pand nauwkeurig zijn benodigde budgetten bepalen en voor de komende jaren reserveren. 
Aansluitend kan BOT Kleinbouw een onderhoudscontract op maat maken. Planmatig onderhoud, een meerjaren onderhoudsplan met vooraf vastgestelde kosten of een contract op basis van een uurtarief met aanvullende afspraken behoren allemaal tot de mogelijkheden. Iedere wens van de opdrachtgever kan BOT Kleinbouw vertalen in een contractvorm. 
 
24-uurs service  
 
Buiten de normale werktijden kunnen zich situaties voordoen die om een snelle oplossing vragen. 
Dan is de beschikbaarheid van een 24-uurs service noodzakelijk. Bot Kleinbouw biedt die service en via een speciaal telefoonnummer kan de klant rechtstreeks contactleggen met de dienstdoende servicemonteur.

Specialiteit
  • Zwembad  
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Deuren 
  • Kantoor 
  • Water  
  • Woningbouw  
  • Woningen