Bouwbedrijf
Bouwbedrijf R&H Beers B.V. in
Heerhugowaard
<<=Terug naar plaats Heerhugowaard
Bouwbedrijf R&H Beers B.V.
Middenweg 494
1704 BM Heerhugowaard

tel: 072-5711254

Extra informatie

Wie zijn wij   
Bouwbedrijf R&H Beers B.V., bestaat sinds 1903 gevestigd aan de Middenweg 494 te Heerhugowaard. Inmiddels staat de vierde generatie Beers aan het hoofd van het bedrijf. Wij verzorgen de bouw nieuwbouw woningen en villa bouw ook zijn wij gespecialiseerd in agrarische en industriële gebouwen, verbouw, renovatie en onderhoud, kunt u ook bij ons terecht in alle denkbare vormen en oplossingsgericht. 
 
Aannemerij 
 
Het bouwen en verbouwen van woningen vergt veel persoonlijke aandacht. De werkzaamheden worden vertaald en afgestemd op alle verwachtingen, wensen en eisen. Bouwbedrijf R&H Beers B.V. heeft sinds 1903 bewezen als betrouwbare partner in de bouw. Wij verzorgen bouw in alle denkbare vormen. 
 
Verbouwen 
 
Bouwbedrijf R&H Beers B.V. staat ook voor u klaar wanneer u wilt gaan verbouwen. Bijvoorbeeld serres, dakkapellen, schuurvergroting, of kantoor-uitbreiding. Er wordt samen met u gekeken naar de beste oplossing om aan uw wensen te voldoen. Keuzes van materialen worden in goed overleg verwerkt, voor iedere portemonnee een haalbaar feit. 
 
Onroerendgoed 
 
Bouwbedrijf R&H Beers B.V. onroerend goed beschikt over diverse bedrijfsgebouwen, welke worden verhuurd in Heerhugowaard aan bedrijven. Op dit moment hebben wij in de verhuur Pannekeet 600m2 kantoorruimte, 2800m2 bedrijfsruimte. Voor eventuele interesse kunt u contact opnemen R&H Beers. 
 
Wie zijn wij 
 
Bouwbedrijf R&H Beers B.V. bestaat 100 jaar. Sinds 1903 zijn wij gevestigd te Heerhugowaard Noord, Middenweg 494, vanaf 1996 onder de naam R.&H. Beers B.V. Inmiddels staat de vierde generatie Beers aan het hoofd van het bedrijf. Wij verzorgen nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud in alle denkbare vormen.