Bouwbedrijf
Sinnige Bouw BV in
Heerhugowaard
<<=Terug naar plaats Heerhugowaard
Sinnige Bouw BV
Flemingstraat 44
1704SL Heerhugowaard

tel: 072-5724423

Extra informatie

Onze opdrachtgevers kiezen voor SinnigeBouw omdat ze iets bijzonders willen. Een huis of bedrijfspand met uitstraling en een eigen identiteit. SinnigeBouw komt hierin z’n reputatie na, wij bouwen met een persoonlijk stempel. Op deze website ervaart u dat een eigenzinnig en exclusief ontwerp van uw stolpboerderij, notariswoning of ander project in combinatie met de betrokken en inspirerende samenwerking tijdens de project-realisatie lijdt tot een eindresultaat dat in alle details kwaliteit uitademt.   
Sinnige Bouw BV bouwt graag samen met u aan een mooie en duurzame toekomst. We streven ernaar toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers, medewerkers, zakenpartners en aan de samenleving. Bovenal is het onze missie om uw verwachtingen te overtreffen. Heeft u dus bouwplannen, neem dan snel contact met ons op. U bent van harte welkom!  
 
Geschiedenis van Sinnige Bouw BV 
 
Ruim dertig jaar geleden, in 1982, begon Stef Sinnige bij wat later zou uitgroeien tot dé specialist in stolpboerderijen en notariswoningen, SinnigeBouw B.V. De werkplaats werd gevestigd aan de Oostdijk in Heerhugowaard en kwam onder de leiding van Stef. In 1985 werd het eerste complete huis gebouwd. Geleidelijk aan specialiseerde wat toen nog Bouwbedrijf Sinnige heette zich in het (ver) bouwen van stolpboerderijen. 
 
Zo’n twintig jaar geleden werd de naam van Bouwbedrijf Sinnige gewijzigd in SinnigeBouw B.V. en tien jaar later werd de knusse maar kleine werkplaats aan de Oostdijk verruild voor het prachtige bedrijfspand aan de Flemingstraat 44 in Heerhugowaard. Nu, zo’n dertig jaar later, is het (Noord-) Hollandse landschap verrijkt met vele fraaie beeldbepalende stolpboerderijen en notariswoningen waaronder de signatuur van SinnigeBouw staat. Het is zelfs zo, dat de merknaam als soortnaam wordt gebruikt. “Kijk, daar staat een Sinnige stolpboerderij’ is inmiddels een gevleugelde uitspraak geworden in Noord-Holland en zelfs daarbuiten. 
 
In 2012 kreeg het management een andere samenstelling. De directie van SinnigeBouw is versterkt met de komst van Rob Petri, die als investeerder samen met Stef Sinnige het bedrijf een positieve impuls geeft. Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en direct aanspreekpunt voor opdrachtgevers is Stef Sinnige die met zijn dertig jaar inzet, kennis en ervaring zorgt voor een gezonde continuering van SinnigeBouw. We staan voor u klaar en bouwen graag samen met u aan een mooie en duurzame toekomst!

Specialiteit
  • Keuken  
  • Architect  
  • Kantoor  
  • Maatwerk  
  • Veranda