Bouwbedrijf
Weba Bouwtechniek in
Heerhugowaard
<<=Terug naar plaats Heerhugowaard
Weba Bouwtechniek
Bickerstraat 2
1701EE Heerhugowaard

tel: 06-14679009

Extra informatie

Heeft u plannen voor het aanpassen van uw woning of bedrijfspand? Wilt u deze uitbreiden, opknappen of iets helemaal nieuws? Weba Bouwtechniek kan al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie- werkzaamheden voor u verrichten.   
Weba Bouwtechniek maakt gebruik van een uitgelezen netwerk van specialisten. Zo krijgt u altijd de beste vakmensen voor al de werkzaamheden die bij een bouwproject komen kijken. Op deze manier biedt Weba Bouwtechniek u de kwaliteit en de garanties van de grote, gerenommeerde aannemers, maar zonder de bijborende kosten. 
 
Weba Bouwtechniek is uw ideale parten voor kleine en grootschalige nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. 
 
Elk project begint met een afspraak om uw plannen door te spreken. Hier wordt gekeken naar uw wensen en de daaraan gerelateerde kosten. Door de ruime ervaring van Weba Bouwtechniek zal gekeken worden hoe wensen gerealiseerd kunnen worden tegen zo laag mogelijke kosten, maar met het optimale resultaat. en wat kan en mag voor wat betreft gemeentelijke wet- en regelgeving. Zo denkt Weba Bouwtechniek met u mee over de afwerking, de uiteindelijke inrichting en het gebruik van het project, zodat er samen met u een optimale oplossing wordt gevonden. 
 
Na calculatie van de kosten en het uitbrengen van de offerte zal deze persoonlijk met u worden doorgesproken, om te kijken hoe deze in het budget past en wat de doorlooptijd zal zijn. Tevens kunnen dan afspraken gemaakt worden over de betalingstermijnen.

Specialiteit
  • Dakkapellen  
  • Garage