Bouwbedrijf
Bouwbedrijf vd Heuvel B.V. in
Helmond
<<=Terug naar plaats Helmond

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf vd Heuvel B.V.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf vd Heuvel B.V.
Weth. den Oudenstraat 3
5706 ST Helmond

tel: 0492-522931

Extra informatie

Renoveren en bouwen met eigen mensen   
Bouwbedrijf vd Heuvel B.V. staat al meer als 100 jaar bekend als middelgrote bouwonderneming in de regio Helmond. Met eigen mensen en een vaste, betrouwbare kring onderaannemers, leggen wij ons toe op nieuwbouw, renovatie, groot onderhoud, de utiliteitssector. 
 
Kenmerkend voor Bouwbedrijf van den Heuvel is de hechte en vertrouwensvolle samenwerking die wij met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd: gemeenten, woningstichtingen, beleggers en architecten. Van hen krijgen wij kwalificaties terug als kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid. 
 
De orderportefeuille van Bouwbedrijf van den Heuvel is sinds de eeuwwisseling behoorlijk verbreed. Het werkgebied strekt zich over een groot deel van Brabant, Limburg en Gelderland uit. Met een groter aantal woningstichtingen is een samenwerkingsrelatie opgebouwd.  
 
Ons bedrijf is al enkele jaren VCA gecertificeerd. Een eigen KAM-coördinator ziet voortdurend toe op de naleving van alle arbo- en milieuregels en het kwaliteitsniveau. Door voortdurend evalueren en verbetering streven wij naar een steeds hogere kwaliteit. We profileren ons vooral door korte communicatielijnen en zeer snelle besluitvorming. Tevens is Bouwbedrijf van den Heuvel lid van Bouwend Nederland. 
 
Verbouwingen zijn aan de orde van de dag. Bouwbedrijf van den Heuvel heeft zich al talloze malen bewezen als een betrouwbare partner bij het uitbreiden en verbouwen van zowel particuliere woningen als kantoren, utiliteitsgebouwen en scholen. 
 
U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van dakkapellen en serres of een royale vergroting van het woonhuis, school, kantoor- of praktijkruimte. De mensen van Groenen voelen zich overal thuis, zowel in het luxere segment als in kleinere koop- en huurwoningen of openbare gebouwen. Overal vinden verbouwingen plaats, waarbij Bouwbedrijf van den Heuvel zorgt voor vakwerk tot in de kleinste details. 
 
Ook bij particuliere verbouwingen komt het klantencontact van de eigen medewerkers en onderaannemers van pas. Netjes werken, goed communiceren en correct zijn, is voor de mensen van Bouwbedrijf van den Heuvel een vanzelfsprekende zaak 
 
 
Filosofie 
 
Bouwen blijft bouwen. Maar ook in de bouwsector staat de tijd niet stil. Zo veranderen bouwstijlen, technieken, materialen, bouwbesluiten en andere regels. Ook de wensen van onze opdrachtgevers veranderen voortdurend.  
 
Bouwbedrijven veranderen mee. Een modern bouwbedrijf als Aannemersbedrijf van den Heuvel BV is niet langer meer uitsluitend actief als uitvoerende partij. Wij fungeren als bouwpartner. Een partij die meedenkt, initieert, innoveert en regisseert. Met ervaring en vakmanschap als basis heeft Aannemersbedrijf van den Heuvel BV zich ontwikkeld tot een zelfstandige bouwer, actief op een breed terrein. 
 
Totaalproces 
 
Bouwen is een tak van sport, waar vakmanschap nog wordt gewaardeerd. Maar bouwen gaat om meer dan vakmanschap alléén. Bouwen vraagt om efficiency en aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Bouwen vraagt om een klantgerichte benadering, in de woning- én utiliteitsbouw. Bouwen vraagt om meer. Het is een totaalproces, startend bij de initiatieffase en eindigend bij beheer en onderhoud. Daarbij is het van essentieel belang om voortdurend na te denken over mogelijkheden voor efficiency en kwaliteitsverbetering. 
 
De drie pijlers van onze bedrijfsfilosofie: 
 
Betrouwbaarheid 
 
Wij zien een heldere en strakke organisatie van het bouwtraject en een zorgvuldige communicatie met de opdrachtgever als vereisten om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. 
 
Professionaliteit 
 
Nieuwbouw, renovatie, afbouw of onderhoud, het zijn de mensen die 't verschil maken. Wij koesteren het vakmanschap en enthousiasme van onze medewerkers om vanuit eigen initiatief en verantwoordelijkheid bij te dragen aan een goed eindproduct. Wij zijn een erkend leerbedrijf. 
 
Maatschappelijke verantwoordelijkheid 
 
Wettelijke regels en maatschappelijke normen vormen het uitgangspunt van ons handelen. Daarnaast besteden wij aandacht aan mogelijkheden op het gebied van duurzaam bouwen, waaronder energiebesparing, het gebruik van alternatieve energiebronnen of milieuvriendelijke materialen. Waar mogelijk dragen wij alternatieven aan. Aspecten als gebruiksgemak, comfort, gezondheid, toekomstwaarde, veiligheid en flexibiliteit worden door ons als vanzelfsprekend in overweging genomen bij het voorbereiden en uitvoeren van bouwplannen. Dit resulteert immers in een aangenaam werk- en verblijfsmilieu voor onze klanten.