Bouwbedrijf
Gebebouw BV in
Helmond
<<=Terug naar plaats Helmond

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VGebebouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Gebebouw BV
Achterdijk 18
5705CB Helmond

tel: 0492-540590

Extra informatie

Daar waar efficiëntie en effectiviteit gewenst zijn, levert algemene bouw en interieurbouw onder één dak grote voordelen op. Gebebouw bewijst dit al vele jaren. Van complete turn-key projecten met ruwbouw, afbouw en totale inrichting, tot de productie van hoogwaardige interieurs of de vaste ­inrichting van een luxe villa. De meest uiteenlopende en tot de verbeelding sprekende projecten zijn in de loop der jaren door Gebebouw gerealiseerd.   
Gebebouw BV maakt deel uit van CCG Holding, een groep van bedrijven met de focus op de bouw, afbouw en inrichting van hoogwaardige ruimtes in de zorg, industrie en utiliteit. 
 
Gebebouw BV beschikt over een zeer moderne en optimaal geoutilleerde werkplaats en goed geschoolde vakmensen die de meest complexe bouwkundige uitdagingen aan kunnen. De engineers van Gebebouw hebben ruime ervaring in het vertalen van creatieve concepten naar concrete materialen, bewerkingstechnieken en assemblagemethoden. Daarbij hanteert Gebebouw als uitgangspunt dat luisteren naar de wensen van de klant voorwaarde is om te komen tot een perfect eindresultaat. Vanaf tekenwerk en engineering, tot de feitelijke bouw, inrichting en onderhoud, Gebebouw heeft alles in één hand. 
 
Gebebouw BV is actief op uiteenlopende terreinen met verschillende diensten en producten, in iedere fase van het bouwproces. Van kleinschalig onderhoud en renovatie tot verbouw en volledig nieuwbouw. Het pakket loopt uiteen van ruwbouw en afbouw tot en met de totale inrichting. De markten waarin Gebebouw actief is zijn gezondheidszorg, privéklinieken, tandartspraktijken en diagnostische centra, kantoren en utiliteit, retail en horeca tot en met luxe villabouw. 
 
Gebebouw BV is actief op uiteenlopende terreinen met verschillende diensten en producten en in iedere fase van het bouwproces. Van kleinschalig onderhoud en renovatie tot verbouw of volledig nieuwbouw. Het pakket loopt uiteen van ruwbouw en afbouw tot en met de totale inrichting. De markten waarin Gebebouw actief is zijn gezondheidszorg, privéklinieken, tandartspraktijken en diagnostische centra, kantoren en utiliteit, retail en horeca en luxe villabouw. 
 
Het gehele traject in één hand, vanaf engineering tot langjarig onderhoud. Gebebouw zorgt voor het ontwerp, de bouw en de inrichting, met één aanspreekpersoon voor u als klant. Onze medewerkers verstaan het vak om uw wensen om te zetten in een aansprekend resultaat. Dit betekent dat de gehele processtroom van begin tot eind bewaakt wordt en alle partijen op de hoogte zijn van hun taak. Een adequate procesbeheersing en oog voor kwaliteit garanderen u een optimaal resultaat. Om dit te kunnen realiseren bieden wij u de volgende diensten aan.

Specialiteit
  • Architect  
  • Garage  
  • Interieur  
  • Kantoor  
  • Verlichting  
  • Woningbouw