Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Jan Peters Hegelsom BV in
Horst
<<=Terug naar plaats Horst

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Expeditiestraat 5
5961PX Horst

tel: 077-3984096

Extra informatie

Bouwbedrijf Jan Peters Hegelsom BV vindt zijn oorsprong in 1979. Dit betekent reeds vele jaren ervaring op het gebied van bouwen. Door onze vakbekwame vaste medewerkers en een schare aan vaste onderaannemers, wordt naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd.   In de loop der jaren zijn reeds vele projecten gerealiseerd. Hierbij moet u denken aan utiliteits- en industriebouw en gespecialiseerd betonwerk zoals eb- en vloedvloeren.  
Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk verrichten voor onze opdrachtgevers. Er wordt zowel volgens een concept gebouwd alsmede vanaf initiatief tot en met oplevering, waarbij de wensen van de opdrachtgever voorop staan.  
 
De kracht van het bedrijf is het meedenken in de wensen en het adviseren van de klant.