Bouwbedrijf
Bouwservice Hendrix en Zoon in
Kessel
<<=Terug naar plaats Kessel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwservice Hendrix en Zoon
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwservice Hendrix en Zoon
Perkerveld 19
5995BP Kessel

tel: 06 13420793

Extra informatie

Zoekt u een betrouwbare bouwbedrijf met kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, onderhoud of renovatie en waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? In dat geval is Bouwbedrijf Hendrix uw bouwpartner.   
Of het nu gaat om een kleine verbouwing zoals het plaatsen van een dakvenster, dakkapel, aanbouw of voor de realisatie van een complete villa, u bent bij ons aan het juiste adres. 
 
Wij kunnen uw gehele project ontwerpen, begeleiden, uitvoeren en naar uw tevredenheid opleveren. Dit gebeurt uiteraard in nauw overleg en samenwerking met u als opdrachtgever. 
 
Bouwbedrijf J. Hendrix & Zn. is een traditioneel familiebedrijf dat al sinds 1946 bestaat en tot op heden van vader op zoon is doorgegeven. Dit heeft geleid tot een jarenlange opgebouwde ervaring in de wereld die bouw heet. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovatie. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw bouwmaterialen en bouwklussen. Denkt u hierbij ook aan dakkapellen, dakopbouw, badkamers of aanbouw aan uw woning. Al meer dan 60 jaar bewijst Bouwbedrijf Hendrix wat kwaliteit op de bouwplaats betekent. Op onze huidige locatie zijn wij uiteraard voorzien van een eigen houtloods, materiaal- & materieel- opslag en is natuurlijk ook ons kantoor gevestigd. 
 
Wij beschikken over een “vast” team van professionele onderaannemers waarmee we reeds enkele jaren samenwerken en waarmee we een zeer goede verstandhouding hebben. 
 
Ondanks dat we erg veel werkzaamheden zelf onder de knie hebben besteden we werkzaamheden welke een geheel eigen specialisatie hebben toch uit.  
 
Uiteraard denken wij graag met u mee en staat kwaliteit van het eindresultaat altijd voorop. Accepteren we na goed overleg een opdracht dan leggen we daarin onze hele ziel en zaligheid in. Onze medewerkers hebben een naam hoog te houden en dat doen ze graag, zorgvuldig en met vakmanschap. Daarmee kunt u bouwen op een uitstekende service en de vriendelijkheid van de ware vakman.