Bouwbedrijf
Bouwbedrijf M. Polman in
Kesteren
<<=Terug naar plaats Kesteren

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf M. Polman
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf M. Polman
Broekdijk 28-30
4041 CV Kesteren

tel: 0488 484030

Extra informatie

Welkom bij Bouwbedrijf M. Polman!   
M. Polman uit Kesteren levert met een klein gemotiveerd team maatwerk in bouwen. U kunt er terecht voor deskundig advies, tekeningen, constructietekeningen, aanbouw, verbouw en alle voorkomende bouwwerkzaamheden. 
 
Tijdens de voorbereidingsfase, de bouwfase en de oplevering staan uw unieke wensen steeds centraal. Bouwbedrijf M. Polman begeleid u continue met enkel vakmensen. Speerpunten tijdens de gehele bouw zijn kwaliteit, duurzaamheid, klantvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. 
 
Bij M. Polman kunt u terecht voor iedere (ver)bouw, aanbouw, onderhoud, renovatie, restauratie van woningen, (bedrijfs)panden, carports, dakkapellen, erkers, garages, badkamers, kozijnen, deuren, ramen etc. Voor iedere situatie ontmoet u bij M. Polman Aannemersbedrijf de juiste oplossing. 
 
Ook is Bouwbedrijf M. Polman gespecialiseerd in houten bijgebouwen zoals: hooibergen, paardenstallen,carports etc. deze gebouwen worden geheel op authenthieke wijze gebouwd, waardoor uw bijgebouw een oude en robuuste "look' krijgt. 
 
Neem direct contact met ons op voor meer informatie of om uw plannen te bespreken! Wij maken u desgewenst een geheel vrijblijvende duidelijke offerte! 
 
 
Bedrijfsprofiel 
 
"De klant": daar draait het om bij M. Polman Aannemersbedrijf. Het beste bewijs hiervoor is de betrouwbare werkwijze en de duurzame aanpak van het bedrijf. 
 
Door de werkwijze en het structuur van Aannemersbedrijf M.Polman kunnen er zeer scherpe aanbiedingen uitgebracht worden. 
 
Bouwbedrijf M. Polman is gevestigd in Kesteren (liggend nabij de A15 tussen Tiel en Arnhem). Inmiddels is M. Polman uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met ervaren en gemotiveerd personeel. 
 
Ieder moment valt de zorg op waarmee de medewerkers hun taken uitvoeren. Of het nu om een kleine aanbouw, of een complete verbouw gaat, telkens ontvangt u onze volle aandacht! 
 
Bel of mail gerust voor meer informatie, en maak uw wensen kenbaar!