Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Simons Groep b.v. in
Maartensdijk
<<=Terug naar plaats Maartensdijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Simons Groep b.v.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Simons Groep b.v.
Postbus 148
3738 ZN Maartensdijk

tel: (0)346 214238

Extra informatie

Aannemers- en restauratiebedrijf   
Wij zijn specialisten in restauratie, klassieke nieuwbouw, onderhoud van monumenten, hoogwaardig timmerwerk en exclusieve houtbewerking. Vaklieden, met liefde voor klassieke bouwstijlen.

 
 
Ontdek de toegevoegde waarde van onze combinatie. Want vakmanschap en grondige kennis van restauratiewerk en traditionele bouw gaan bij ons samen met de technologie van nu. In onze hoogwaardige machinale werkplaats vervaardigen wij exclusief timmerwerk. 
Zo zorgen wij ervoor dat uw monument of klassieke nieuwbouwproject krijgt wat het verdient: de degelijkheid en charme van verleden, tot in het kleinste details. 
 
Wij zijn een klein, flexibel bedrijf. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vaklieden, die zich nauw betrokken voelen op uw project. Of het nu gaat om het restaureren van een historisch pand, de bouw van een vrijstaande villa in een klassieke bouwstijl of het onderhoud van een rijksmonument. 
 
Wij streven in ons werk naar de beste kwaliteit en duurzaamheid. In alles. Daarom kunt u bij ons rekenen op een prettig en zorgvuldig contact met u als opdrachtgever, op duidelijke afspraken, een open begroting, gebruik van hoogwaardig materiaal, gekwalificeerde medewerkers en nauwgezet werk. 
 
Wilt u na het lezen van deze website meer van ons weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? 
Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u te informeren of te adviseren.