Bouwbedrijf
Bouwbedrijf A C de Groot BV in
Meerkerk
<<=Terug naar plaats Meerkerk
Bouwbedrijf A C de Groot BV
Steenstraat 10
4231DR Meerkerk

tel: 0183-351557

Extra informatie

Bouwbedrijf A C de Groot BV is een middelgroot bedrijf, dat meer dan 40 jaar, in de Grond-, Water- en Wegenbouw actief is.   
Zij verwerft haar opdrachten grotendeels op de openbare markt, maar ook op uitnodiging worden veel projecten aangenomen. 
 
Het bouwbedrijf van AC de Groot bv heeft haar sporen door de jaren heen ruimschoots verdiend met overheidsprojecten, maar ook voor bedrijven en in de particuliere sector is zij actief. 
 
Specialisme en het bieden van een hoge kwaliteit zijn vaak de doorslaggevende criteria voor opdrachtgevers. Aannemingsbedrijf AC de Groot bv verricht dat specifieke werk met kwaliteit op grote schaal. 
 
Deskundig 
 
Bouwbedrijf A C de Groot BV heeft de deskundigheid in huis voor het uitvoeren en begeleiden van diverse werkzaamheden in de GWW-sector. Het werkterrein strekt zich daarin uit van het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwlocaties met alles wat daarbij komt kijken tot en met stedelijke reconstructies en beschoeiingswerk. 
 
Materieel 
 
Naast de nodige mankracht, heeft AC de Groot bv de beschikking over eigen materieel. In de werkplaats wordt dit materieel in optimale conditie gehouden. 
 
Certificering 
 
Aannemingsbedrijf A.C. de Groot B.V. is gecertificeerd volgens VCA** 2004/04 en ISO 9001/2000 .