Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Nieuw-Amsterdam BV in
Nieuw amsterdam
<<=Terug naar plaats Nieuw amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Nieuw-Amsterdam BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Nieuw-Amsterdam BV
Industrieweg 30
7833 HV Nieuw amsterdam

tel: 0591-554418

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Bouwbedrijf Nieuw-Amsterdam BV (BBNA) is een jong en enthousiast bedrijf gevestigd in Zuidoost Drenthe, en richt zich hoofdzakelijk op nieuwbouw- en verbouwwerkzaamheden in de particuliere sector. Daarnaast zijn wij in het midden- en kleinbedrijf werkzaam, ondermeer voor het bouwen van bedrijfshallen en -kantoren. 
Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, al onze inspanningen zijn er op gericht onder het motto: u tevreden, wij tevreden. Duidelijkheid vooraf! 
Voor de uitvoering van de werkzaamheden beschikken wij over een eigen team van gemotiveerde vakmensen met kennis van zaken, zowel op kantoor als op de werkplek. 
Door het kleinschalig karakter van ons bedrijf zijn wij, indien een dergelijke situatie zich voordoet, als geen ander in staat om via korte lijnen snel beslissingen te nemen teneinde de voortgang van uw bouw te waarborgen. Creativiteit, inventiviteit en het vermogen mee te kunnen denken behoort tot onze standaard bagage. 
Stel ons maar op de proef! 
 
De bedrijfsfilosofie van BBNA kan op de volgende manier worden samengevat: 
 
- Oog voor detail 
- Creatief van ontwerp tot voordeursleutel 
- Persoonlijke aandacht voor de klant 
- Traditionele bouw 
- Hoge kwaliteit in uitvoering en communicatie 
- Goede nazorg (indien nodig) 
 
Kwaliteit 
 
Net als andere bedrijven hebben ook wij kwaliteit hoog in het vaandel staan, echter niet alleen in de uitvoering van het werk, maar in onze volledige dienstverlening. Wij zijn van mening dat een optimale communicatie en afstemming met de klant basisvoorwaarden zijn voor het realiseren van “werk” met een hoog kwaliteitsgehalte. Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij een eigen interne kwaliteitscode ontwikkeld welke als rode draad door ons bedrijf loopt, van het eerste gesprek met de klant tot aan de oplevering van het project.