Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Eskra Bouw in
Noordwijkerhout
<<=Terug naar plaats Noordwijkerhout

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Eskra Bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Eskra Bouw
Gieterij 96
2211 ZD Noordwijkerhout

tel: 0252-340686

Extra informatie

Over Bouwbedrijf Eskra Bouw   
Wij, Eric van Es en Peter Kramer, hebben in 1995 samen Bouwbedrijf Eskra Bouw BV opgericht. Ook daarvoor waren wij al werkzaam in de bouw. In het oprichtingsjaar zijn we samen op projectbasis gaan werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. 
 
Na enige jaren timmerwerk uitgevoerd te hebben kwamen wij tot de conclusie dat wij ons op een aantal kernactiviteiten wilden concentreren. Wij hebben ons in de afgelopen 10 jaar verregaand gespecialiseerd in getimmerde gevels, stelwerk en afbouw timmerwerk.  
 
De hedendaagse bouwopdrachtgever wil ontzorgd worden. Hierop anticiperen wij door complete besteksonderdelen, inclusief materiaal en arbeid, aan te nemen en door voortdurend mee te denken in het (bouw)proces. Onze toegevoegde waarde stopt niet bij het besteksonderdeel dat wij in uitvoering hebben, maar deze richt zich op het hele project. 
 
Inmiddels bestaan wij meer dan 15 jaar. Doordat wij altijd werken aan een kwalitatief maar ook esthetisch optimaal product hebben wij met onze projecten inmiddels bij onze opdrachtgevers een sterke en betrouwbare reputatie opgebouwd. 
 
Onze werkwijze resulteert voor ons in terugkerende opdrachten van vaste opdrachtgevers en voor onze opdrachtgevers resulteert dat in een zorgeloos project dat perfect uitgevoerd wordt. 
 
Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot waar we nu staan. Dagelijks zijn van ons 40 tot 50 bouwspecialisten op verschillende projecten van onze opdrachtgevers aan het werk. Wij zijn trots op wat we in de afgelopen 15 jaar bereikt hebben. En wij zitten nog vol ambities om verder te groeien en ons telkens te verbeteren. Wij zijn in alle opzichten een gezonde onderneming en dat sterkt ons in de gedachte dat we onze ambities ook in de toekomst om kunnen zetten in resultaten. 
 
Vanzelfsprekend is er veel meer te vertellen over onze onderneming en dit doen wij ook graag. Als deze website u onvoldoende informeert of u heeft vragen over ons schroomt u dan niet om via het contactformulier of telefonisch contact met ons te leggen. 
 
Duurzaamheid 
 
In de voorbije 15 jaar heeft Bouwbedrijf Eskra Bouw BV zich ontwikkeld tot een specialistische onderneming in het leveren en monteren van gevelbekleding, afbouw timmerwerk en stelwerk in al haar vormen. 
 
Als grondstof voor onze gevels en timmerwerk dienen vaak houtproducten. Ons bewustzijn op het gebied van de eindigheid van grondstoffen is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Niet alleen de eindigheid van grondstoffen, maar ook een gezonde en goede werkomgeving voor een ieder in de keten naar ons eindproduct toe achten wij belangrijk. Tot slot is het voor ons belangrijk dat iedereen die in de toelevering van materialen voor onze producten werkt een eerlijk en voldoende hoog inkomen verwerft om in zijn of haar levensonderhoud te kunnen voorzien. 
 
Om bovenstaande redenen hebben wij besloten om tot FSC® en PEFC certificering van onze onderneming over te gaan. 
 
Het is ons beleid om onze opdrachtgevers en leveranciers, daar waar mogelijk, te overtuigen van de noodzaak om te kiezen voor FSC® en PEFC gecertificeerde bouwproducten als dat mogelijk is. Dit voorziet een ieder in onze branche van stam tot en met eindproduct van een zeker bestaan dat veel duurzamer zal zijn dan wanneer wij hiervoor niet kiezen. 
 
Wij moedigen een ieder aan die dit leest deze wijze van denken en doen over te nemen en te delen met zoveel mogelijk relevante betrokkenen in de bouwketen, zodat FSC® en PEFC zo spoedig mogelijk de standaard wordt als het gaat om houtgerelateerde bouwproducten. 
 
Het komt voor dat wij voor een gevel een ongunstige zaagindeling krijgen van een project. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om een maximaal netto rendement uit de grondstoffen te behalen, zodat voor het project zo min mogelijk grondstoffen aangesproken hoeven te worden. Hiermee besparen wij verbruik van grondstoffen maar ook geld voor onze opdrachtgever. Ook dit hoort wat ons betreft bij duurzaamheid in ons werk. 
 
Totaalconcepten 
 
Onze totaalconcepten zijn voor onze prestaties een belangrijke succesfactor. Wij nemen volledige besteksonderdelen aan. Deze besteksonderdelen voeren wij volledig uit, inclusief materiaal, arbeid en afwerking. 
 
Deze aanpak biedt de beste garantie op een perfect product. Daarnaast worden wij in deze garantie gesteund door de fabrikanten van de materialen die toegepast worden. Zo steunt het besteksonderdeel in termen van kwaliteit en garantie volledig op ons, maar indirect ook op de fabrikanten van de grondstoffen. Hiermee bent u als opdrachtgever volledig ontzorgd en tegelijk zorgen wij als specialisten voor een product zonder problemen. 
 
Doordat wij specialist zijn in ons vakgebied zullen wij u altijd adviseren hoe ons product nog beter kan worden of hoe het eindresultaat nog fraaier zal worden. Vanzelfsprekend bepaalt u als opdrachtgever of u onze raad opvolgt, maar wij zullen u in ieder geval ondersteunen om te komen tot een nog mooier bouwwerk. 
 
Onze totaalconcepten worden ook ondersteund door een volledig tranparante wijze van offreren. Wij bieden u een volledig pakket aan en dat pakket staat ook nadrukkelijk en in detail met specificaties beschreven in onze offertes. Dat zorgt voor ons voor extra werk in de aanloop naar een project toe, maar het bespaart alle partijen gedurende het project ontzettend veel tijd. Per saldo levert dat tijdswinst op. 
 
Graag laten wij u kennismaken met onze wijze van werken, zodat u het kan ervaren en wij verzekeren u dat u het niet anders meer wilt wanneer u het eenmaal een keer gedaan hebt. 
 
LEAN Bouwen 
 
Wij hebben al diverse projecten volgens het LEAN bouwen concept gedaan. Bij dit concept wordt door de betrokken partijen voor een bouwproject samen een planning gemaakt, waarbij een minimale doorlooptijd van het project het uitgangspunt is. 
 
Bij LEAN draait het om het wegnemen van verspilling en het creëren van klantwaarde. Door een optimale samenwerking tussen de betrokken partijen op het bouwproject wordt gezamelijk gewerkt aan hetzelfde doel, het bouwwerk. Dit in tegenstelling tot werken aan slechts dat stukje van het eigen werk. 
 
Wij nemen graag deel aan projecten waar LEAN gebouwd wordt. Wij hebben voor Dura Vermeer Leidschendam en Waal Bouw Vlaardingen een aantal projecten volgens deze methodiek gedaan. 
 
Sowieso zullen wij, of het nu LEAN bouwen heet of anders, altijd in het proces meedenken en meewerken om stagnatie en dus verspilling te voorkomen. En ook de klantwaarde is bij ons optimaal door kwalitatief uitstekend product.