Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Ban Bouw BV in
Nuenen
<<=Terug naar plaats Nuenen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Ban Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Ban Bouw BV
Collseweg 23
5674TR Nuenen

tel: 040-2831905

Extra informatie

Bouwbedrijf Ban Bouw BV Constructief   
Meedenken. Participeren. Bijdragen. Al meer dan 80 jaar werkt Ban Bouw op zijn eigen nuchtere wijze regiobreed aan de ontwikkeling van het woon- en werkklimaat. Vanuit een platte organisatie bouwen wij onze sterke positie in de markt elke dag uit met hoogwaardige projecten op het gebied van woningbouw en commercieel vastgoed. De ene keer als partner van gemeenten, woningcorporaties of ontwikkelaars, de andere keer als onafhankelijk initiatiefnemer. Altijd met als doel constructief te zijn.  
 
 
Bouwen van generatie op generatie 
 
Bouwbedrijf Ban Bouw BV werd in 1928 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Generaties later heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke middelgrote bouwonderneming / projectontwikkelaar, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt circa 40 vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. Daarnaast verzorgen wij renovaties, verbouwingen en restyling van bedrijfspanden. 
 
Bouwbedrijf Ban Bouw BV gelooft in de kracht van samenwerking. Met een geselecteerd aantal onderaannemers en installateurs realiseren wij synergie en kwalitatieve groei voor onder meer gemeenten en woningcorporaties. Als projectontwikkelaar hebben wij oog voor onze omgeving en hart voor huisvesting. Ons ambitieniveau ligt hoog. Bij nieuwe initiatieven voor de komende generaties willen wij dan ook graag betrokken zijn en blijven.

Specialiteit
  • Appartementen 
  • Bedrijfspanden  
  • Kantoor  
  • Sanitair  
  • Veranda  
  • Woningbouw  
  • Woningen