Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Fred Louw BV in
Obdam
<<=Terug naar plaats Obdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Dorpsstraat 192
1713HN Obdam

tel: 0226-452152

Extra informatie

Historie   
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een groot- en middelgrootbouwbedrijf in de voorbereiding en begeleiding van de bouwprojecten, is Fred Louw in 1989 het huidige bedrijf gestart en werd in 1996 de nieuwbouw betrokken op Industrie terrein De Braken te Obdam. 
 
Activiteiten 
 
Variërend van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw, van advies en eventueel ontwerp tot oplevering en nazorg van al uw bouwwensen. 
 
We zijn een traditioneel ingesteld bouwbedrijf.Traditioneel in de zin van het hoog houden van zaken als kwaliteit en serviceverlening. Daarnaast hebben we natuurlijk ook oog voor nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld en passen deze waar mogelijk toe in ons bedrijf en onze projecten. 
 
Onze visie 
 
Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van het werk is ons motto en levert nog altijd tevreden gezichten op. 
 
Tevredenheid moet verder reiken dan het moment van oplevering. Dat geldt niet alleen voor onze bouwactiviteiten, maar ook voor onze relatie met u. Wij kiezen altijd voor duurzame materialen, dan weten we zeker dat u meer genoegen zult beleven aan het eindproduct. Ons doel is uiteraard een tevreden klant. Dit realiseren wij door niet alleen hard, maar ook met plezier te werken aan uw opdracht. Zo bouwen we ook aan een duurzame relatie met onze klanten. 
 
Garantie 
 
Buiten dat wij zelf garant staan voor ons werk kunnen wij als deelnemer van Bouwgarant u nog meer zekerheid bieden door het afsluiten van een (ver)bouwgarantie. 
 
Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw en is een initiatief van Bouwend Nederland (voorheen NVOB)