Bouwbedrijf
Bouwbedrijf A.L. Gorisse B.V. in
Oosterhout
<<=Terug naar plaats Oosterhout

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf A.L. Gorisse B.V.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf A.L. Gorisse B.V.
Elschot 34
4905 AZ Oosterhout

tel: (0162) 454532

Extra informatie

Bouwbedrijf A.L. Gorisse B.V. is opgericht in 1965 en als familiebedrijf uitgebouwd tot een gerenommeerd bedrijf in de regio Midden-Brabant. Met een personeelsbestand van 35 personen staat zij bekend als een betrouwbaar, klantgericht bouwbedrijf met diverse specialismen in huis op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van zowel woningbouw als utiliteitsbouw.    
Bouwkracht gebundeld 
 
Gorisse is nu geen familiebedrijf meer, maar het fundament van de organisatie is nog steeds gestoeld op samenwerking. Onze personeelsleden zetten zich 100% in om onze naam als betrouwbaar, klantgericht bouwbedrijf hoog te houden. Gorisse maakt sinds 2008 deel uit van de divisie Bouw van Rasenberg Holding B.V.. 
 
Kwaliteit en veiligheid 
 
Kwaliteit. Daar draait het om bij Gorisse. Of het nu gaat om een klein of een fors project, we gaan pas aan de slag als we er zeker van zijn dat we een kwalitatief hoogwaardig resultaat kunnen leveren.  
 
Certificering 
 
Om de kwaliteit van de producten en diensten te kunnen meten en waarborgen, is Gorisse aangesloten bij diverse instellingen en is zij in het bezit van verschillende certificaten. 
 
  • VCA-p  
  • ISO 9001 
  • Duurzaam Onderhoud Expert 
  • BouwGarant  
  • Bouwend Nederland  
 
Veiligheid 
 
Veilig werken staat bij Gorisse hoog in het vaandel. Daarom besteden we voortdurend aandacht aan de milieu-, arbo- en veiligheidsaspecten op en rond de werkvloer. Als erkend leerbedrijf zijn we aangesloten bij Fundeon en richten we ons actief op het opleiden en stimuleren van onze medewerkers. Zo kunnen we onze ambities, zoals de integratie van nieuwe technieken en het uitvoeren van innovatietrajecten, op een verantwoorde manier uitbouwen.  
 
Duurzaam ondernemen 
 
MVO  
 
Maatschappij 
 
Winst komt voor Aannemingsbedrijf Gorisse BV niet alleen in euro’s. Echte winst boeken wij als we daarbij een bijdrage leveren aan de samenleving. Daarom gaan we verder dan de wettelijke verplichtingen en heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap onze volle aandacht. Sociale aspecten (People), milieu (Planet) en financiële zaken (Profit) spelen hierbij een toonaangevende rol.  
 
People  
 
We willen dat onze mensen kunnen werken op een veilige, verantwoorde en gezonde manier. Daarom investeert Gorisse in veilige bouwplaatsen, een goede voorlichting en preventieve maatregelen. Ook ligt onze focus op de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden ons personeel elk jaar cursussen en opleidingen aan die ons samen op een hoger plan brengen. In 2009 volgden onze medewerkers onder meer cursussen op het gebied van kitwerkzaamheden en Repair Cair. 
 
Planet 
 
Gorisse draagt ook het milieu een warm hart toe. Daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame bouwmaterialen en recyclen en scheiden we ons afval. 
 
Profit 
 
In de winst op lange termijn speelt ook de maatschappelijke welvaart een belangrijke rol. Daarom sponsort Aannemingsbedrijf Gorisse BV verschillende stichtingen en evenementen in de regio.  
In 2009 hebben wij ons ingezet voor Theater de Bussel in Oosterhout; voor Fit & Sport, een stichting die sportieve uitdagingen aangaat voor het goede doel; de Mama's en de Papa's en voor de ijsschaatsbaan Dongen on Ice te Dongen. 
 
Erkend Leerbedrijf 
 
Goed werk staat of valt bij goed opgeleide technici. Gorisse zet zich daarom in om jongeren op te leiden tot bekwame vakmensen. 
 
Fundeon 
 
Als erkend leerbedrijf zijn we aangesloten bij Fundeon en hebben we gedreven leermeesters in dienst. We werken samen met VMBO's, ROC's en samenwerkingsverbanden in de regio als het SSPB-Breda. Via deze bieden wij regelmatig stage- en opleidingsplaatsen aan.  
 
Hoe het werkt 
 
Wil jij bij Gorisse een opleiding volgen tot vakman? Treed in in dienst bij een samenwerkingsverband en wij leren je de kneepjes van het vak. Heb je je diploma eenmaal op zak, dan kun je ons in dienst komen en je verder ontwikkelen.