Bouwbedrijf
Bouwbedrijf I van Reek & Zn BV in
Oostvoorne
<<=Terug naar plaats Oostvoorne

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Zwartelaan 28
3233AX Oostvoorne

tel: 0181-482733

Extra informatie

Bouwbedrijf I van Reek & Zn BV is een bouw- en aannemersbedrijf gevestigd in Oostvoorne.   
Bouwen is ons vak, al meer dan 40 jaar. Sinds 1959 zijn wij uitgegroeid tot een solide en vooruitstrevend bouw- en aannemersbedrijf. Onze kracht ligt in het bedenken van bouwoplossingen op maat, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. In beide segmenten heeft Van Reek Bouw in de regio een sterke positie opgebouwd. 
Als erkend aannemersbedrijf richten wij ons op nieuwbouwprojecten in de vrije woningbouwsector, bedrijfspanden, onderhoud en renovatie, welke voornamelijk in Westvoorne worden uitgevoerd. 
 
Iedere order, groot of klein, is bij ons in goede handen. Wij onderscheiden ons door een totaal aanbod: van ontwerp tot inrichting. Wij werken met een groep vakmensen met een grote dosis vakmanschap. Voor de gespecialiseerde werkzaamheden werken wij nauw samen met verschillende onderaannemers. 
 
Profiel 
 
In de bouwwereld is Van Reek Bouw een gerespecteerde naam die staat voor vakmanschap en maatwerk. Wij werken met mensen die de kneepjes van het vak kennen. U krijgt bij ons net dat beetje extra. Kwaliteit in uitvoering, hoogwaardige materialen, werken met gespecialiseerde vakmensen en eerlijke prijzen. Daar staan wij voor. 
 
Van Reek heeft een duidelijke en overzichtelijke organisatiestructuur. De huidige drie directieleden hebben ieder hun eigen taken en verantwoordelijkheden. Als bedrijfsleiding sturen zij de overige afdelingen Administratie, Inkoop, Verkoop, Projectleiding, Uitvoering, Werkplaats en de metselaars en timmerlieden aan. De communicatielijnen zijn kort en iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht. 
 
Het bedrijf is lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. De kwaliteitsprocedures zijn vastgelegd in een handboek en worden continu bewaakt en gecontroleerd. Tevens zijn wij lid van de Stichting Bouwgarant en zijn wij VCA*-gecertificeerd. Daarnaast beschikt ons bedrijf over de mogelijkheid leerlingen op te leiden in de bouwtechniek op VMBO-, MBO- en HBO-niveau. Diverse werknemers zijn leermeester, in nauwe samenwerking met het opleidingsbedrijf Rijnmond Bouw.  
 
Visie 
 
Bouwen is vertrouwen. 
Van Reek Bouw bouwt naar de wensen van de opdrachtgever, waarbij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. De inzet van onze vakmensen is tijdelijk, maar het resultaat duurzaam. 
Wij bouwen op vertrouwen.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Verbouwen 
  • Onderhoud 
  • Renovatie 
  • Projectontwikkeling 
  • Timmerwerkplaats 
  • Bouwvergunning / -keuring