Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Fa Bruijns in
Opmeer
<<=Terug naar plaats Opmeer

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Fa Bruijns
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Fa Bruijns
De Veken 115
1716KG Opmeer

tel: 0226-355947

Extra informatie

Bouwbedrijf Fa Bruijns is een familie bedrijf dat is opgericht door Arnold Bruijns en Gitta Bruijns-Vriend, beide gepensioneerd maar nog steeds zeer betrokken bij het bedrijf. André, Bert en Arno Bruijns hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de bouw. Het vaste team bestaat uit vakbekwame timmerlieden, vak medewerkers in opleiding en deskundig kantoorpersoneel. Wij werken met een hecht netwerk van goed opgeleide vaklieden.   
Bouwbedrijf Fa Bruijns is een veelzijdig bedrijf met ruime praktijkervaring, flexibel, betrokken en deskundig. Wij zijn gespecialiseerd in de agrarisch sector. Maar ook voor de utiliteitsbouw en woningbouw kunt u bij ons terecht. 
 
Het persoonlijk contact met de klant is voor ons heel belangrijk. Een korte lijn bevordert een snelle voortgang van het bouwproces. Daardoor kan er goed rekening gehouden worden met specifieke wensen van de klant. Het gehele bouwproces door staan we voor u klaar. 
 
Kwaliteit, klantgericht en vakmanschap, daar staat ons bedrijf voor!

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Serre  
  • Deuren  
  • Trappen  
  • Woningbouw  
  • Woningen