Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Albrandswaard in
Poortugaal
<<=Terug naar plaats Poortugaal

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Albrandswaard
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf Albrandswaard
Ambachtsstraat 21
3176PR Poortugaal

tel: 010-5010583

Extra informatie

Aannemingsbedrijf Albrandswaard is opgericht op 1 november 1987 en gevestigd in Poortugaal (Regio Rotterdam). Aannemingsbedrijf Albrandswaard is een familiebedrijf dat al meer dan twintig jaar bestaat. De vader van de huidige eigenaren is destijds gestart met het bedrijf. Het bedrijf wordt vandaag de dag geleid door zijn twee zonen , Theo en Hans de Ronde.   
Samen met vier medewerkers werken ze met opgestroopte mouwen en veel plezier voor hun diverse opdrachtgevers. 
 
“Onze kracht als middelgroot Grond-, Water- en Wegenbouwbedrijf is dat we snel kunnen schakelen en flexibel zijn. We leveren een goede kwaliteit-prijs verhouding en dat is tegenwoordig nòg belangrijker dan vroeger.” 
 
 
Kwaliteit / certificering 
 
Voor het waarborgen van kwaliteit op de werkzaamheden is het bedrijf gecertificeerd volgens VCA* normen. 
 
Werkgebied 
 
Het werkgebied van Aannemingsbedrijf Albrandswaard breidt zich de laatste jaren snel uit. Eerder was het bedrijf vooral actief rondom de vestigingsplaats. Nu voert Aannemingsbedrijf Albrandswaard projecten uit in de hele Randstad, het midden en zuiden van het land.