Bouwbedrijf
Bouwbedrijf D van Strien in
Raamsdonk
<<=Terug naar plaats Raamsdonk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf D van Strien
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf D van Strien
Rentmeestersstraat 35
4944WB Raamsdonk

tel: 0162-510074

Extra informatie

U bent op zoek naar vakmensen? Die heeft u nu gevonden! U heeft bij D. van Strien alles onder een dak, Als U het zou willen wordt alles voor U geregeld. U heeft steeds te maken met dezelfde persoon(en), en heeft U steeds slechts een aanspreekpunt, hierdoor heeft U meer vrijheid, en hoeft U zich niet op een onbekend terrein te begeven. Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbare vakmensen om U heen, en een prachtig eindresultaat van uw verbouwing of klus.    
D van Strien heeft als door middel van mond – tot - mond reclame een tevreden klantenkring op gebouwd. Hierbij moet dan worden gedacht aan die klussen die geen ander klussenbedrijf aan kan, wilt of durft te beginnen. Met name die klussen waarvan alle anderen zeggen: “Dat is onmogelijk!” Als ook die klussen waarbij een grote mate van denkwerk en/of inventiviteit is gewenst. De grootte (omvang) van de klus speelt daarbij dan geen rol. Ook voor kleinere klussen komt D. van Strien vrijblijvend bij U langs.