Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Dombosch Bouw b.v. in
Raamsdonksveer
<<=Terug naar plaats Raamsdonksveer
Bouwbedrijf Dombosch Bouw b.v.
Forellenweg 7
4941SJ Raamsdonksveer

tel: 0162-512404

Extra informatie

Bouwbedrijf Dombosch Bouw b.v. al 30 jaar!   
Bouwbedrijf Dombosch Bouw b.v. is een enthousiast bouwbedrijf dat zich, met als basis bewezen vakmanschap, kenmerkt door een goede, strakke organisatie met korte lijnen. Met een groeiend aantal jonge vakmensen, een moderne structuur en een zeer beperkte overhead, realiseren wij uitstekende kwaliteit tegen een laag kostenpeil. Kortom, een bouwbedrijf dat staat als een huis en onze klanten nét dat beetje meer biedt. 
 
Dombosch Bouw is lid van: BouwGarant en Bouwend Nederland en is VCA ** gecertificeerd en bovendien een Fundeon erkend leerbedrijf! 
 
Directie 
 
Persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid is een van onze meest bijzondere kenmerken. Directeur Mike Uijen verzorgt daarom het offertetraject alsmede de begeleiding van projecten op hoofdzaken. Voor de coördinatie van de bouw en de details is er een ervaren projectleider actief. Samen met u kunnen wij in het voortraject de technische details en constructie in eigen beheer uitwerken. Uiteraard gebeurt dit aansluitend op uw wensen of in overleg met de architect. 
 
Bouwplaats 
 
De bouw wordt altijd bemand door een vast team van degelijke vaklieden. De dagelijkse leiding ligt bij een meewerkende uitvoerder die op de bouwplaats alle beslissingen kan nemen die nodig zijn voor een goede kwaliteit en voortgang. Vakmanschap en toewijding staan bij ons voorop. 
 
Vestigingen, nu ook in Oss! 
 
Dombosch Bouw is een echt Brabants bouwbedrijf dat is ontstaan in 1981 uit de overname van het toenmalige bouwbedrijf Van Lee uit Geffen. Na enkele jaren is het bedrijf verhuisd naar Raamsdonksveer, waar het nu al weer ruim 30 jaar een begrip is. In Oss is een tweede vestiging geopend. Voor Mike Uijen, zelf een geboren en getogen Ossenaar, is de cirkel rond. ’We hebben ook grote plannen in deze regio.’