Bouwbedrijf
Bouwbedrijf G. de Jongh in
Raamsdonksveer
<<=Terug naar plaats Raamsdonksveer
Bouwbedrijf G. de Jongh
Van Wieldrechtstraat 5
4941 AN Raamsdonksveer

tel: 0162 - 515381

Extra informatie

Sinds januari 2009 is Raamsdonksveer een kwaliteitsbedrijf rijker. Bouwbedrijf G. de Jongh is een kleinschalig bouwbedrijf. Hierin zit ook onze kracht. Directe lijnen met de klant zorgen ervoor dat we snel en goed kunnen inspelen op uw wensen. Hoe klein of hoe groot uw opdracht ook is, we bespreken alle mogelijkheden en kijken samen met u naar de juiste oplossing binnen uw budget.   
We werken graag samen met locale bouwondernemingen die onze visie, gaan voor betaalbare kwaliteit, heldere communictie en goede service ondersteunen. 
 
Voor een nog betere indruk van ons bedrijf kunt u beter gewoon afspraak maken. In een persoonlijk gesprek zal uw beeld van ons bedrijf alleen maar duidelijker worden. 
 
De werkzaamheden van Bouwbedrijf G. de Jongh zijn divers. Renovatie, nieuwbouw of het metselen van een tuinmuurtje voor al uw wensen kunt u bij ons terecht. Zelfs de mogelijkheden om zelf werkzaamheden te verrichten willen we samen met u bekijken tijdens een vrijblijvend offerte gesprek. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden toe te lichten.