Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Boja in
Renkum
<<=Terug naar plaats Renkum

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Boja
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf Boja
Industrieweg 18
6871KA Renkum

tel: 0317-315432

Extra informatie

Ons familiebedrijf is gehuisvest in een pand aan de Industrieweg in Renkum. Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats met de nodige houtbewerkingsmachines. Hierdoor zijn wij in staat de meeste onderdelen, zoals kozijnen, deuren en ramen, die nodig zijn voor de bouw zelf te maken. Voordeel hiervan is dat we heel flexibel zijn, een korte levertijd hebben en mogelijk wijzigingen snel zijn door te voeren. Wij hebben timmerlieden en metselaars in vaste dienst en werken met ervaren onderaannemers die al jaren met ons samenwerken. Wij leiden zelf leerlingen op tot vakman. De leerlingen worden in de praktijk begeleidt door een gekwalificeerde leermeester, deze zorgt voor het aanleren van de vereiste vaardigheden. Ons huidig personeel bestaat uit 100% zelf opgeleide vakmannen.   
Wij verzorgen bouwopdrachten voor vele opdrachtgevers. Wij werken voornamelijk voor particulieren maar ook bedrijven, stichtingen, scholen en gemeenten zijn klant bij ons. Alle voorkomende bouwwerkzaamheden voeren wij uit; van het vervangen van een raam of deur, het plaatsen van badkamers, toiletten en keukens tot het uitbreiden, renoveren van gebouwen. Tevens bouwen wij nieuwe gebouwen, zoals woningen. 
 
Het hele bouwproces kan door ons begeleidt worden; van de idee-fase tot de oplevering en nazorg van de bouw.  
 
Wij zijn BouwGarant bouwbedrijf en staan voor kwaliteit, zekerheid, service en garantie. 
 
Heeft u (ver)bouw plannen, neem gerust contact met ons op.

Specialiteit
  • badkamers  
  • deuren  
  • keukens  
  • ramen  
  • woningen