Bouwbedrijf
De Combi Roosendaal BV in
Rotterdam
<<=Terug naar plaats Rotterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VDe Combi Roosendaal BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
De Combi Roosendaal BV
Keenstraat 25
3044 CD Rotterdam

tel: (010) 2921555

Extra informatie

De Combi Rotterdam   
De Combi Rotterdam is ruim gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Binnen deze sectoren worden de werkzaamheden opgesplitst in twee logistieke stromen; projecten en klachtenonderhoud/contractmanagement. De Combi Rotterdam levert vakmanschap op hoog niveau. Een omvangrijke en veelzijdige onderneming, dat is waar wij voor staan. Een bedrijf waarop u kunt bouwen voor een optimaal resultaat. 
 
Afdelingen Onderhoud gaan nog efficiënter werken 
 
De Combi Rotterdam heeft in samenwerking met Empoly B.V. een grote digitale slag geslagen door 80 Motion Computing F5t tablet-PC's aan te schaffen voor haar medewerkers. De Motion Computing F5t maakt technologie in het werkveld makkelijker dan ooit, de rugged tablet zorgt voor gestroomlijnde processen en verhoogt de productiviteit. Mobiel werken wordt voor de medewerkers van De Combi Rotterdam efficiënter dan ooit.

Specialiteit
  • Projecten  
  • Klachtenonderhoud/ contractmanagement