Bouwbedrijf
W Hartman & Zonen Aannemersbedrijf in
Rotterdam
<<=Terug naar plaats Rotterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VW Hartman & Zonen Aannemersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
W Hartman & Zonen Aannemersbedrijf
Zomerhofstraat 66
3032CM Rotterdam

tel: 010-4661534

Extra informatie

Aannemer in Rotterdam sinds 1850   
W Hartman & Zonen Aannemersbedrijf is een bouwbedrijf die zich richt op bouw en verbouw, beheer en onderhoud van vastgoed. We zijn al sinds 1850 actief in Rotterdam en omstreken. Ervaren door het verleden, doch dynamisch in het heden. 
Voor alle bouwklussen staan wij voor u klaar. 
 
Zowel voor kleine als grote klussen staan we voor u klaar, of u nu particulier bent of een onderneming. Dakkapel, aanbouw, badkamer, complete verbouwing, nieuwe CV of isolatie etc. 
Beheer van vastgoed. 
 
Ook zijn we thuis in het beheer van vastgoed. Denk hierbij aan ondersteuning bij verhuur of aan bestuursdiensten voor verenigingen van eigenaren. We behartigen de belangen van eigenaren d.m.v. van administratief én technisch management. 
Onderhoud van vastgoed. 
 
Tot slot nemen we graag het onderhoud voor onze rekening, zowel voor woningbouw-verenigingen, huizenbezitters als particuliere beleggers. Kortom, we zijn de ideale partner voor particulieren en organisaties die op zoek zijn naar zowel een technische als administratieve duizendpoot. 
 
We zijn onder meer aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland; een erkenning van de door ons geleverde kwaliteit. 
 
Op deze website hopen wij u een goed beeld te geven van ons bedrijf. Mocht u na een bezoek aan onze site vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Ons vakkundig personeel heeft antwoord op al uw vragen.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Complete aanbouw plaatsen  
  • Dakwerk  
  • Interieurbouw  
  • Ramen / deuren  
  • Tegelwerk 
  • Zolder  
  • alle voorkomende verbouwingen  
bouwwerk op maat