Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Wevers in
Ruurlo
<<=Terug naar plaats Ruurlo

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Wevers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Wevers
Spoorstraat 17
7261AE Ruurlo

tel: 0573-454646

Extra informatie

Bouwbedrijf Wevers is een familiebedrijf en is al vanaf ca. 1900 actief in de bouwwereld,  echter vanaf 1932 is er pas het een en ander op papier terug te vinden zodat wij dus tenminste 70 jaar bestaan! 
Waar het rond 1900 begon als een bedrijf dat zich vooral bezighield met metselwerk, kwamen er later ook timmerwerkzaamheden bij. In de jaren zestig is er zelfs seriematige bouw uitgevoerd. Sinds een jaar of dertig is ons bedrijf all-round, dat wil zeggen dat wij diverse soorten werk kunnen uitvoeren, met de daarbij behorende materialen en adviezen. 
Op onze home page vindt u dan ook de diverse marktsegmenten terug. Wanneer u ze aanklikt krijgt u per marktsegment informatie en foto’s te zien. 
Bouwbedrijf Wevers heeft momenteel een personeelsbestand van 8 vaste werknemers en indien nodig worden werkzaamheden uitbesteed aan vaste onderaannemers, zodat ook de kwaliteit van geleverd werk wordt gewaarborgd. 
Wij blijven up to date door onder andere het volgen van cursussen, VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) en een afgeleid ISO kwaliteitssysteem om als erkende hoofdbouwbedrijf te kunnen functioneren. 
Tevens beschikken wij over leermeesters, zodat wij ook ons steentje bijdragen in het erkend opleiden van bouwpersoneel. 
Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Stichting BouwGarant en het NVOB. 
Maar ten alle tijde blijft onze aanpak hetzelfde, nl. het klantgericht werken waarbij inspraak van een opdrachtgever mogelijk is en het bieden van kwaliteit en service.