Bouwbedrijf
Bouwbedrijf in
Sluis
Selecteer een bouwbedrijf
<<=Terug naar provincie Zeeland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacyOverzicht bouwbedrijven in Sluis

Bouwbedrijf Baas Sluis BV
Sint Annastraat 63
4524 JC Sluis
Bouwbedrijf TH van Hoorickx & Zn v.o.f.
Zuiderbruggeweg 14
4524 KJ Sluis

Extra informatie:
........ TH van Hoorickx & Zn v.o.f. is een ambachtelijk familiebedrijf dat al ruim 135 jaar bestaat op dezelfde locatie in Heille-Sluis. Begonnen als wagenmakerij en uitgegroeid tot bouwbedrijf, waarvan nu door de vijfde generatie voordzet. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of restauratie, we kunnen uw complete (ver)bouw.......

Bouwbedrijf in buurt van Sluis

Bouwbedrijf Risseeuw BV
Meekrapweg 14
4571 RX Axel........

Extra informatie:
en uitbreiding woningen en bedrijfspanden --verbouw keukens en badkamers --vervangen kozijnen (hout en kunststof) --onderhoud: timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk........
Bouwbedrijf Gebr De Bruijne
Industrieweg 26
4538AJ Terneuzen

Extra informatie:
Al ruim 75 jaar is Bouwbedrijf Gebr De Bruijne betrokken bij bouwactiviteiten in Terneuzen en omgeving. Een periode waarin voor een brede kring van opdrachtgevers tal van uiteenlopende bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Wij zijn een allround traditioneel ingesteld bouwbedrijf met zo'n 20 vaste medewerkers.
Sonke Bouwbedrijf
Knol 6
4542PX Hoek

Extra informatie:
Kwaliteit staat voorop bij Sonke bouwbedrijf. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Kijk op onze site voor meer informatie.
Aannemingsbedrijf VDL Jan vd Luyster
Molenstraat 25/A
4525AE Retranchement
Bouwbedrijf Otto & Van Trappen
Meridiaan 9
4561PH Hulst

Extra informatie:
........ ontwerp tot oplevering en eventuele nazorg. Door met vertrouwde architecten/adviseurs, leveranciers, onderaannemers en onze eigen vakmensen/personeel is de duurzaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid gewaarborgd. OTTO & VAN TRAPPEN AANNEMERSBEDRIJF Uw geschikte partner voor: --Nieuwbouw --Verbouw --Onderhoud --Utiliteit


Plaatsen in omgeving van Sluis

Ijzendijke (1 bouwbedrijf)
Oostburg (3 bouwbedrijven)
Retranchement (1 bouwbedrijf)Bent u een bouwbedrijf uit Sluis of elders en wilt u bouwbedrijf activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Sluis staan momenteel 2 bouwbedrijven vermeld.