Bouwbedrijf
Bouwbedrijf Boon & Teeuwen in
Utrecht
<<=Terug naar plaats Utrecht

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Boon & Teeuwen
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bouwbedrijf Boon & Teeuwen
Hugo de Grootstraat 38
3581XW Utrecht

tel: 030-2340176

Extra informatie

Welkom bij Bouwbedrijf Boon & Teeuwen, een traditioneel aannemersbedrijf waarbij kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit van de diensten te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. De bouw verandert immers doorlopend. Nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, andere inzichten. Zowel binnen de burgerbouw als binnen de utiliteit heeft Boon & Teeuwen bewezen dat zij zeer goed in staat is oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is.   
Traditioneel met zin in de toekomst! 
 
Bouwbedrijf Boon & Teeuwen is een traditioneel aannemersbedrijf waarbij kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit van de diensten te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. De bouw verandert immers doorlopend. Nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, andere inzichten. Zowel binnen de burgerbouw als binnen de utiliteit heeft Boon & Teeuwen bewezen dat zij zeer goed in staat is oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is. 
 
Groots, ook in klein werk 
 
Ook kleinere klusjes nemen wij u graag uit handen. Het bijplaatsen van een slot in de achterdeur, een lekkage verhelpen of het ophangen van een kapstok. We doen het graag, snel en goed. 
Bouwgarant 
 
Bouwbedrijf Boon & Teeuwen is lid van Stichting Bouwgarant. Bij het afsluiten van een verbouwgarantie bent u gewaarborgt van kwaliteit en financiele zekerheid. Neemt u gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over Stichting Bouwgarant en haar verbouwgarantie. Naar de website van Stichting BouwGarant voor meer informatie.